Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Тополата се разболела. Кош ќе игра во одбрана место него. Еве го составот:
Szczesny, Sagna, Koscielny, Vermaelen, Gibbs, Arteta, Wilshere, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Podolski, Walcott.

Тимот што победува не се менува. Њукасл е десеткуван во поглед на повреди така да не очекувам којзнае колкав отпор денес. Рутински 2/3-0 ќе заврши работа.

Today's team: Szczesny, Sagna, Koscielny, Vermaelen, Gibbs, Arteta, Wilshere, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Podolski, Walcott

Subs: Mannone, Djourou, Ramsey, Coquelin, Rosicky, Gervinho, Giroud
If PER is out, u just made my day mate! :vozbud:
А сега сериозно, со овој состав, се што можам да кажам е 4+ оди мечов.
Кош / Окс / Волкот очекувам одличен меч.
Вилшер и кога сите се down игра феноменално.
Санти и Артета со добра утакмица може да ја зацврстат играта пред се.
И секако, штом нешто крцне во играта, Росицки во тимот да влезе.

Ај баш да го видиме Кош како ке се покаже денес против БА очекувам победа без примен гол

Денес ја сам ќе си заклучам дали Ба е стварно пред трансфер у Арсенал :D

Ај баш да го видиме Кош како ке се покаже денес против БА очекувам победа без примен гол
Ако е како некои класични мечеви меѓу нас и Њукасл, можен е и резултат во стилот 5-3/ 4-3...
Како и да е, сакам мнооогу погодоци, прекрасен меч, и секако ПОБЕДА без оглед на ништо.
10-9 да биде, битно да победиме. не ме брига друго. :LOL:

ЕДИТ:
Сисе ќе им биде позициониран во средината, што го олеснува притисокот каде каде за нашите дефанзивци.

Обид за убиство над Вилшер!!!:)
Ќе мора второ подобро да заиграме, ептен некако сме млитави.

А и Сања се глупира безвезе прекршок.....
Очеувам подобра игра второ, 90 % од високи топки ни земаат на средина, аххх колу ни фали еден Диаби.....:tapp:
Иначе овој Ба ептен мотивиран.....Одлична завршница на Тео.

Дај бе,сиктер Волкот,аууууу колку сум напизден...Пичка му мајчина,можеше 3-0 да биде за нас,ако беше присебен.

Иначе,еве ви го Ба,класа! Убеден сум дека ќе дојде...Покажа 2 знака на оваа утакмица...Барем ја ги окарактеризирав :D Ако дое,тогаш прашете ме :)

Иначе,што побргу Волкот аут,ама од тимот,толку боље :)

Волкот само го бидува за трчање и за ништо друго :( Заради него нема да земеме 3 бода денец :(
--- надополнето: 29 декември 2012 во 19:38 ---
Ox The Fox :D

Лееееј овој Тео не е нормален:tapp:
--- надополнето: 29 декември 2012 во 19:47 ---
Сања исто :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom