Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа за повредите ич не ми е јасно...Дали Ба е бил некогаш повреден во Њукасл? Ја искрено не помнам...

Шо сте се исплашиле бе луѓе?? Кога можеше Бате Борисов да им ја скре топката зошто да не изиграме и ние?? Дај малце оптимизам ;) Башка на баерн не им играат двајцата најдобри стопери Боатенг( црвен) и Батстубер(повреда)..

Тоа за повредите ич не ми е јасно...Дали Ба е бил некогаш повреден во Њукасл? Ја искрено не помнам...
http://www.transfermarkt.co.uk/en/demba-ba/profil/spieler_40205.html
Еве нешто од порано, во Њукасл само слаби “повреди“ имаше... ден два само.
Само што сме клуб што играчи со такви нозе за сега не останале добри... затоа само има 9 милиони клауза :)

Шо сте се исплашиле бе луѓе?? Кога можеше Бате Борисов да им ја скре топката зошто да не изиграме и ние?? Дај малце оптимизам ;) Башка на баерн не им играат двајцата најдобри стопери Боатенг( црвен) и Батстубер(повреда)..

Ама вие не сте Бате :icon_lol:

И да нема да играат Бадштубер и Боатенг, но ќе игра најдобриот, а тоа е Данте :cool:

И да нема да играат Бадштубер и Боатенг, но ќе игра најдобриот, а тоа е Данте :cool:

Преголем оптимизам има кај навивачите на Баерн. Не потценуваат. Тоа ми се допаѓа :)

Dante najdobriot ?? aaa epa dobro togas fala so ni kaza da go zapazam sea oti do sea go nemav zabelezano iskreno da ti kazam :D

Па не си не гледал :гик:, затоа :rolleyes:
Пријателе јас ствано можам да замислам дека го цениш човекот и се, ама да кажиш дека е најдобар?? за ова сигурно ќе ти се смеат како шо се смеам јас сеа :pos:

Пријателе јас ствано можам да замислам дека го цениш човекот и се, ама да кажиш дека е најдобар?? за ова сигурно ќе ти се смеат како шо се смеам јас сеа :pos:

Па најдобар е кај нас моментално, зборувам за нашите дефанзивци, не во светот :icon_lol: не се плаши ;), подобар е и од Бадштубер, Боатенг и Ван Бојтен.

Сакам да споделам една многу интересна „слика“ со вас.
A1A_oAJCYAEX7n6-2.jpg
Arsenal-players-sign-up_2876294.jpg

Се надевам овој пат нема да остане само на PR кампања и ќе се докаже спротивното.
--- надополнето: 21 декември 2012 во 00:36 ---
Па најдобар е кај нас моментално, зборувам за нашите дефанзивци, не во светот :icon_lol: не се плаши ;), подобар е и од Бадштубер, Боатенг и Ван Бојтен.
За кој збориш? За црнчето?

Не се вика црнчето туку Бразилецот
Немав расистичка намера, чил. Не е лош, ама до толку да се величи не е стигнат. Ко ја да ти кажам дека Окс ќе ве уништи пошто е ѕвер.

Немав расистичка намера, чил. Не е лош, ама до толку да се величи не е стигнат. Ко ја да ти кажам дека Окс ќе ве уништи пошто е ѕвер.

Ти не можеш да ми кажеш ни за твоите играчи зашто јас ги знам подобро и од тебе играчите од твојот тим, а кога не си го гледал Баерн оваа сезона немој да ми кажуваш дали величам или не, еве ќе потврдат и ЧЕНТО и bayern_fan дека Данте моментално ни е најдобриот централен дефанзивец, значи подобар од Боатенг, Ван Бојтен и Бадштубер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom