Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Wenger: “I am happy to pay Theo the money he deserves. I believe the board will follow my recommendation if it is possible."
http://www.transfermarkt.co.uk/en/demba-ba/profil/spieler_40205.htmlТоа за повредите ич не ми е јасно...Дали Ба е бил некогаш повреден во Њукасл? Ја искрено не помнам...
Шо сте се исплашиле бе луѓе?? Кога можеше Бате Борисов да им ја скре топката зошто да не изиграме и ние?? Дај малце оптимизамБашка на баерн не им играат двајцата најдобри стопери Боатенг( црвен) и Батстубер(повреда)..
Ама вие не сте Бате
И да нема да играат Бадштубер и Боатенг, но ќе игра најдобриот, а тоа е Данте![]()
Dante najdobriot ?? aaa epa dobro togas fala so ni kaza da go zapazam sea oti do sea go nemav zabelezano iskreno da ti kazamАма вие не сте Бате
И да нема да играат Бадштубер и Боатенг, но ќе игра најдобриот, а тоа е Данте![]()
Dante najdobriot ?? aaa epa dobro togas fala so ni kaza da go zapazam sea oti do sea go nemav zabelezano iskreno da ti kazam![]()
Пријателе јас ствано можам да замислам дека го цениш човекот и се, ама да кажиш дека е најдобар?? за ова сигурно ќе ти се смеат како шо се смеам јас сеаПа не си не гледал, затоа
![]()
Пријателе јас ствано можам да замислам дека го цениш човекот и се, ама да кажиш дека е најдобар?? за ова сигурно ќе ти се смеат како шо се смеам јас сеа![]()
Сакам да споделам една многу интересна „слика“ со вас.
![]()
За кој збориш? За црнчето?Па најдобар е кај нас моментално, зборувам за нашите дефанзивци, не во светотне се плаши
, подобар е и од Бадштубер, Боатенг и Ван Бојтен.
За кој збориш? За црнчето?
Немав расистичка намера, чил. Не е лош, ама до толку да се величи не е стигнат. Ко ја да ти кажам дека Окс ќе ве уништи пошто е ѕвер.Не се викацрнчетотуку Бразилецот
Немав расистичка намера, чил. Не е лош, ама до толку да се величи не е стигнат. Ко ја да ти кажам дека Окс ќе ве уништи пошто е ѕвер.