Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде уште Тео остана и ја имаме т.н. British Core во тимот кои сите го критукуваа дека немал Британци. Еве ги сега секој од нив има потенцијал за прв тим, (добро сеа Ремзи троа го руше просекот ама име време и за него).

Ајде Теодоре си ја знаеш работата :

Абе момци незнам дали само мене ми се чини, или некако како да ми се умилкуваат на Тио да потпише па му дадоа слобода да ги изведува сите слободњаци, коренери и слични прекини, што порано не било случај. Исто така морам да напоменам дека мене тоа ВОООПШТО не ми се допаѓа:(

Тиња е за слободни, а корна погаѓа еднаш на 5 обиди, добар му е центаршутот али само од трк(мое мислење), каде каде е боље кога изведува Санти, или да се проба со некој друг, Џек си сл.

Среќен сум за Карл, Џек, Гибс, Окс и помалку среќен за Ремзи :)

Добра иднина „врзавме“ само да се живи и здрави, иде подобро време, време во кое името Арсенал повторно ќе им ствара грч во стомак на другите клубови ширум светот.

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
slatki.gif

Видовте кога потпишуваа договорот, Џек на крајот ја бакна значката, а Окс како да се чудеше што да прави, па тапкаше само. :pos:

Видовте кога потпишуваа договорот, Џек на крајот ја бакна значката, а Окс како да се чудеше што да прави, па тапкаше само. :pos:
Се збуни бе незнаеше кај се наоѓа па ти не што да прави :pos:ама се снајде некако....

Абе Сура ми ја прочита мислата и јас ја сакам Малага, ме превари овојпат :pos:

Само Барса за нас ... да и одржиме како се игра фудбал :icon_lol:
Да позајмиме некој од Брадфорд во зимски преоден да не ни треба случајно , сепак против Барса треба со вистински играчи да играме.

Тео најверојатно во Челзи, а за корнери мислам дека одлично ги изведува впрочем првата против ридинг он ги изведе корнерите по кои паднаа голови...

Инаку за тоа колку британци имаме во понеделникот имавме повеќе британци од ридинг на терен ;)

Утре Баерн Минхен и ништо друго. Да ги исплескаме убаво.
--- надополнето: Dec 20, 2012 4:44 AM ---
a2LHZ.jpg

Утре Баерн Минхен и ништо друго. Да ги исплескаме убаво.
--- надополнето: 20 декември 2012 во 05:44 ---
a2LHZ.jpg
Duuuuudeeee!
Еве го “оној“ млад играч кој со Артуро Луполи имаа преку 50 погодоци во една сезона заедно!
И опа, овој успеа а Артуро го шутнавме :tapp:

Не се занесувајте, нека ни падне Малага зашто ќе има тртална. Сите се незгодни екипи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom