Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ги фатив пеналите и се покајав што уклучив ... изгледа подобро што ја пропуштив утакнциава ... и уште една шанса за титула изебана ... добро бре до кога вака ,само тоа ме интерсира ,до кога ?

Хахахахаха смешки живи сме.....Колку само ми е криво за Вилшир ејјјјјјјјјјјјјј, изгина денес на терен. :cuc::cuc:
Срамота е, кога ќе им дојде Тити у јануари има да ги строи, мочковци....
Единствена позитива е што во јануари и те како ќе се пазари....
Колку се радував кога потпиша Шамак за Арсенал, а колку очајно сакам да си оди во јануари тоа е чудо.
Жервињо е маестро во промашување зицери, дури ни Шамак не му рамен.

Иначе со поразов од Брадфорд го допревме малце дното....има да биде интересно во јануари.
Тоа е тоа ганери/ки, главите горе Ви лов Арсенал:love:

Сите се главни виновници за ова што се случува
grayno.gif

Не се сите виновни ,виновно е она копиле на чело на бордот Кронке шо го исцица клубот и ни купува треторазредни играчи ...
Го изгледава прегледот сега и дефинитвно :facepalm:

Толку е капацитетот изгледа :(,мислам на таа подршка што ја имаа од навивачите ако не дале 110% тогаш не заслужуват да го носат дресот на Арсенал.

Не се сите виновни ,виновно е она копиле на чело на бордот Кронке шо го исцица клубот и ни купува треторазредни играчи ...
Го изгледава прегледот сега и дефинитвно :facepalm:
Не ми го спомнувај.....ах да ми е пред очи би го убила бе :mad:

Southampton’s Richard Chaplow ‏(@Rchap04) thinks if haircuts are any indication: “I’ve got to say if I did have hair, I’d have it nothing like Chamakhs! :pos::pos:

И што да искоментирам?! Вилшир изгина на терен, Кацорла нешто се труди, имаше некоја шанса, другото ептен бледо издание. Си тепаа фер Брадфорд, нека им е честито на момците.
Идемо даље момци и Долче :P, џабе јадеме :гомце:, не се мења ништо тука. Кренке го боли цевка, отидовме понатаму во ЛШ, ќе лапне некоја фунта за тоа ранчот. Газидис го продаде РВП од „фудбалски причини“.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom