Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Анри ќе ја зголеми амбицијата во тимот, тоа е добра идеја.http://on.net.mk/sportal/fudbal/dve-zasiluvanja-plus-anri-vo-planovite-na-venger
Момци како ви мириса работава ?
Анри ќе ја зголеми амбицијата во тимот, тоа е добра идеја.Ама како што реков па не може 300 играчи да се продаваат и 300 играчи да се купуваат во рок од една година, резултатот е седмо место. Венгер ќе треба да размислува за создавање на еден стабилен тим, кој би редел успеси, ако не за 1-2 години, за 5 сигурно.
Ако победиме 5 пати до јануари, пак никој нема да се купи, па ќе продолжат, можеби некоја низа од победи и после пак истото, како секоја година, одвај во првите четири.Дефинитивно најлошто нешто што го правиме задњи 5-6 години е што продаваме и купуваме секоја сезона по 2-3 ца, али ова барем како вест(читај шпекулација) мене ми се допаѓа, посебно што се спомнати Заха и Хунтелар, баш некој што ни треба, али отом потом тек е декември на праг, има уште месец дена![]()
И што треба Венгер да направи? Да го стави Волкот шпиц секоја утакмица како што бара? На Жиру што да му правиме? На десно крило позиција што да правиме?
Волкот е доста добар играч, но нема право да го уценува клубот, сака шпиц нека си иде во клуб кај што ќе го играат шпиц, ич не ме заболе.
Па нормално дека пари сакаат да прават, како на друг начин ќе станеме поконкурентни на трансфер пазарот?
Па можеби треба да го проба, да ротира понекогаш со централниот. Како што ќе правиме со Жиру, не е човекот машина да игра секоја утакмица по 90 минути, може да се најде компромис тука и ако се покаже Волкот како што треба као централен зошто и да не игра.
И што ако сме поконкуретни на траснфер пазарот? што добиваш со тоа? таленти?
Успеси се бараат, титули, не по секоја цена секако, ама сигурно не со продавање на капитените секоја година
Можеби ќе бидат идните фудбалери и фудбалерки на АрсеналЕ ова се вистински фанови на Арсенал, а не како вас, се нешто ви фали
Е ова се вистински фанови на Арсенал, а не како вас, се нешто ви фали
Vote for your November Goal of the Month
Гласањето за гол на месец ноември, нормално Подолски неприкосновен на врвот со голот против Монпеље