Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Де бре...Еднаш во 5 години ќе дадеме гол од офсајд и право се крева прашина....

Нишо чудно Венгер да е Големиот мајстор на Француската ложа :icon_lol:

Dosta zamaranje so gluposti za nekoi si KOKI....eve nesto ubavo

553418_498581843493512_889786817_n.png

--- надополнето: 27 октомври 2012 во 18:25 ---
Eve go i golceto na Artetuska

Wilshere's COMEBACK:

Touches - 58
Shots - 1, on target - 1
Successful dribbles - 4
Times dispossessed - 0
Turnovers won - 2
Interceptions - 1
Successful passes - 47
Key passes - 1
Pass accuracy - 94%

Jack Wilshere completed a higher percentage of passes than any other Arsenal player on the pitch - 94%.

Го приметивте штакорот од јунајтед на трибини? Да не дошол тој со немили намери Вилшер да го гледа?

KeithTheGooner @KeithTheGooner

I know the whistle has gone & all the players are in the shower. But there's still a part of me that thinks we still might concede a goal.

Не ми се верува, со играч повеќе дозволија ДВЕ 100% ШАНСИ во судиско продолжение:facepalm:, срцето во петици ми отиде......

А го видовте ли тој стариот на трибини 100 години шо имал,100 години за Арсенал навивал РЕСПЕКТ!!!!!:cuc:

Ич не беше офсајд голот, во момeнтот на шут на Џируд беше зад топка, а на одбиената изгледа ја потфате одбрамбениот на QPR.

Ич не беше офсајд голот, во момeнтот на шут на Џируд беше зад топка, а на одбиената изгледа ја потфате одбрамбениот на QPR.
Офсајд ,не офсајд к*р ме боли важно гол е.Па и да бил офсајд конечно една судиска одлука во корист на Арсенал.Најоштетувана екипа у ПЛ сме последниве години!

пффф значи ја го пропуштив најинтересниот дел од 70натаму ...зашо искочив ,пуст фудбал ,се испокаравме ,поарно да седев дома и да си гледам отколку да играм :icon_mrgr:
Него играта стварно докај 70мин не ја биваше ... мора нешто да се менува и да не го чува Волкот да му продолжат договорот и да не серат многу ,слушам нешо Челото повреда :unsure:

Не ја гледав утакмицата, како се покажа Wilshire?

Не ја гледав утакмицата, како се покажа Wilshire?
Мислам доволно говоре статистикава
Wilshere's COMEBACK:

Touches - 58
Shots - 1, on target - 1
Successful dribbles - 4
Times dispossessed - 0
Turnovers won - 2
Interceptions - 1
Successful passes - 47
Key passes - 1
Pass accuracy - 94%

Jack Wilshere completed a higher percentage of passes than any other Arsenal player on the pitch - 94%.

Tuuuuuu so teski maki tepavme....Inace sreka ne ni go povredija pak Wilshere, sekoja cest za nego.
Se nadevam ke gi gledame malce mladive vo kupot i normalno vo sabota precek na najgolemata kurwa sto nekogas igrala za Arsenal.
Neka ni se mnozat pobedite.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom