Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Бедно.Неможеме гол да дадеме.Дадовме еден и тоа на среќа,иако заслуживме да дадеме најмалку уште еден.Незадоволен од играта,тоа е јасно ко ден.

Повторно исто сценарио ко со Окс,влегува,се повредува,излегува,денеска се случи истото со Жервињо.Неможеме една сезона фул без повреди,неможе!

И ви се молам само не ми го величете Арша за центаршутот :)

Да го пофалиме аршавин , од него почна хаосот :)

Ако не се сменат некои работи до втори, не уште една осмица, десетка со кромид ќе јадеме од Јунајтед, пичкарска игра со грда победа, многу фали Диаби, многу фали Гибс.
Бравоз а Волкот и Аршавин и едно големо браво за Жервињо што конечно се повреди.

Рака на срце, и овие QPR имаа голема среќа, Цезар извади 3-4 гола.

Бедно.Неможеме гол да дадеме.Дадовме еден и тоа на среќа,иако заслуживме да дадеме најмалку уште еден.Незадоволен од играта,тоа е јасно ко ден.

Повторно исто сценарио ко со Окс,влегува,се повредува,излегува,денеска се случи истото со Жервињо.Неможеме една сезона фул без повреди,неможе!

И ви се молам само не ми го величете Арша за центаршутот :)
Не, тебе ќе те величиме. А, Жервињо може комотно да остане повреден до крај на сезона - што се мене тиче.

Poglednete sto najdov
ANTENNA 5 LIVE FROM LONDON
ARSENAL - QPR 1:0
So golot na Arteta od OFSAJD Arsenal konechno nekogo pobedija... Ama site se brojat..."Bravo!" za sudiite koi ne bea na visina na zadachata

26656_10151101762677078_552567444_n.jpg

ne za drugo im e krivo zaradi kokoskite nivni se gleda ....

Poglednete sto najdov
ANTENNA 5 LIVE FROM LONDON
ARSENAL - QPR 1:0
So golot na Arteta od OFSAJD Arsenal konechno nekogo pobedija... Ama site se brojat..."Bravo!" za sudiite koi ne bea na visina na zadachata

26656_10151101762677078_552567444_n.jpg

ne za drugo im e krivo zaradi kokoskite nivni se gleda ....

Пуши курац Борисе и гледај си ги кокошките. Има ли победна комбинација, да работиш у Антена5 и да навиваш за кокошките?!

Лол, кој кур се Антена 5 :icon_lol:

Нареднава вака нека играт

Подолск Жиру Волкот
Артета
Вилшер Кокелин

Ремзи на клупа, и Казорла да се одмори.

Голот беше чист офсајд незнам што не ви е јасно
--- надополнето: 27 октомври 2012 во 18:16 ---
А Борис може да го испуши да

Po odvratni od Antena 5 zdravje jas pa ne se ni zamaram so nivnite gluposti ni pa gi slusam me nerviraat nenormalno i mi e milo za niv neka se nerviraat pa samo izgovori naogaat :) so eden zbor se
KOKOSKI :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom