Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Aj ako moze nekoj da stavi highlights od natprevarov,ako moze da se najde takvo nesto deka od ova sto citam sme bile epten mizerni....

^Друже што ке гледаш на хајлатс коа ти викаме немавме ни една шанса или сакаш да го видиш голот што го примивме?

^Друже што ке гледаш на хајлатс коа ти викаме немавме ни една шанса или сакаш да го видиш голот што го примивме?
Podobro ne mu go pokazuvaj :place:
--- надополнето: 21 октомври 2012 во 12:45 ---
i na sekoj natprevar koga ima los kraj....potocno (zaguba) sum vakva
tumblr_mc7edyTdl01rpw5qp.gif

Ејј што слушам не биле за у топ 4 ужасна екипа бла бла бла. :pos:

Ги тепавме Ливерпул, а со Сити и Челзи немавме среќа. Значи денес прв пат нашиве да играат вака лошо. И веднаш некои дури и што не се навивачи на Арсенал се осмелуваат да кажат дека не сме за у топ 4. Глупости.
Минатата сезона бевме ако се сеќавате бевме 16то место и сите викаа дека ќе завршиме на средината на табелата. :icon_lol:

После една утакмица паѓате у депресија да го ебам.

Aj ako moze nekoj da stavi highlights od natprevarov,ako moze da se najde takvo nesto deka od ova sto citam sme bile epten mizerni....
Иди на Arsenal.com

Тапа невидена бевме вчера, не ми се ни коментира. Плус кога последни ќе те заебат „твоите“ на ливче, нервоза х5.

Јас гласав за Артета за MOTM, мислам дека дечкото стандард си изигра многу солидно, покриваше назад, се обидуваше да повлече, имаше шут на гол. Само очекував од Маноне ваква грешка, глуп е многу и едвај чекам Шчешни да се врати. Аршавин кога ќе видам дека влага, секогаш си викам знае да направи нешто дечково. Нормално, ќе се искака дечкото, нема да покаже никаква желба и пак ќе се запрашам зошто воопшто е во тим. Жиру слабо, Подолски слабо, Жервињо - Тињо!, Ремзи слабо, Сантош врска нема (ни треба друг бек по лево), се лизгаат по терен Пер и Верминаторот..., Кацорла..ај не го спомнувам, простено му е за сега.

После една утакмица паѓате у депресија да го ебам.
Не паѓаме во депресија, само јадеме :гомце: за тоа како неангажирано играа вчера и се празниме од некоја мала доза на лутина.

Некој спомна нервози, депресии и слични работи после натпреварот. Прво за да се изнервираш треба твојот тим на терен да го заслужи тоа, на пример има многу шанси за гол, а нема среќа да постигне, а противникот еден шут гол, друг пример на нервоза, судијата да ја заебе утакмицата, трет пример, примиш гол во последна минута и тн...
Ова што беше вчера не заслужува збор да се каже, а камоли да се нервира човек, никаква желба за игра, трчаа колку што мораа, НИЕДНА шанса за гол, цело време вртиме окулу 16 без да пробаат да влезат или да шутнат..... катастрофа.

Некој спомна нервози, депресии и слични работи после натпреварот. Прво за да се изнервираш треба твојот тим на терен да го заслужи тоа, на пример има многу шанси за гол, а нема среќа да постигне, а противникот еден шут гол, друг пример на нервоза, судијата да ја заебе утакмицата, трет пример, примиш гол во последна минута и тн...
Ова што беше вчера не заслужува збор да се каже, а камоли да се нервира човек, никаква желба за игра, трчаа колку што мораа, НИЕДНА шанса за гол, цело време вртиме окулу 16 без да пробаат да влезат или да шутнат..... катастрофа.
Veruvaj i toa vcera bese nervoza bez razlika dali imale zelba za igra ili ne, dali imale sansa za gol ili ne, i dali sudijata ke go zaebe natprevarot ili ne...

Не може Жиру и Жервињо во ист состав! Не може!
На Жиру му се потребни креативни играчи околу него, исто и на Жервињо, Жервињо крило не бива, или по средина или на клупа.

Нервоза е да гледаш како цело време вртат околу шеснаесетник и да не создадат НИ ЕДНА шанса и да чекаш цело време да влезе Окс. и по 10 секунди од влегувањето да се повреди.

Veruvaj i toa vcera bese nervoza bez razlika dali imale zelba za igra ili ne, dali imale sansa za gol ili ne, i dali sudijata ke go zaebe natprevarot ili ne...
Значи јас ти зборам од лично искуство, порано многу сум се нервирал на вакви наптревари и порази (не дека сега ми е сеедно, и вчера ми го заебаја денот начисто, ама не било како порано).
Влегува вчера брат ми во соба (инаку фан на менју), и го гледа резултатот и се смее и ми вика сигурно се нервираш во себе? , а ја не можев да го убедам, дека она што го гледам не заслужува ни за миг да се нервираш, и дури ми изгледаше на трагикомедија (гледам и се смеам како не можат шанса за гол да направат). Заврши натпреварот , ги опцув играчите сите до еден , и си пуштив комедија да си се расположам :D

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
Значи јас ти зборам од лично искуство, порано многу сум се нервирал на вакви наптревари и порази (не дека сега ми е сеедно, и вчера ми го заебаја денот начисто, ама не било како порано).
Влегува вчера брат ми во соба (инаку фан на менју), и го гледа резултатот и се смее и ми вика сигурно се нервираш во себе? , а ја не можев да го убедам, дека она што го гледам не заслужува ни за миг да се нервираш, и дури ми изгледаше на трагикомедија (гледам и се смеам како не можат шанса за гол да направат). Заврши натпреварот , ги опцув играчите сите до еден , и си пуштив комедија да си се расположам :D
Mene tatko mi me remeti toj pak e za komsiite nasi ( plavite) de...ama ajde trpam jas, i za razlika od tebe jas vcera posle natprevarot otidov do kaj komsiite pobarav apce za pritisok bidejki mi se pokaci nenormalno i edvaj izdrzav, a gi cekav so netrpenie pa duri i pobeda cekav od 5 razlika :D kolku sum skromna jas :LOL:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom