Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
io341QxjL6iiw.gif

:drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk: Лелеееееееее Сантииииииии што стори момчеее....
Пуууууу тешка победа, имавме среќа што не ни брцнаа они прво голче.....Секоја чест за измените на чичо Венгер, во прав момент. Волкот е играч за од клупа не знам, ако може неко да најде некоја статистиа за постигнати голови кога бил у прв состав и кога влегол како замена....
Жиру асистенција за Волкот ,Волкот одлична завшрница....
Волкот асистенција, Санти гол за паметење....
Нека ни е честита победатаљ и нека ни се множат. Нека одморат малце и здрави живи после паузава да се вратат....
поз ганериииии славењеееееее

Другари, јас стварно незнам како да ја изразам мојата среќа што го имаме Казорла во тимот, а посебно среќен сум што не го плативме повеќе од 20 милиони. Дечкото вреди 30 и више, слободно можам да го ставам во класа на Чави, Иниеста и сл. На страна голот што го даде денес, он ако не ја пипне топката секоја акција е срање, тек само можам да замислам да останеше РВП, сите овие асистенции ќе беа претворени во гол. Жиру исто изигра одлично, гол и асистенција, али ипак има уште за докажување на пример баш на пасот од Казорла при крај. Како ида е, тешк гостување, земавме добри 3 бода.

Гибс одличен во одбрана очаен во напад дај нека вежба центар шутевите тоа. Пер одличен Жиру можеше уште еден да даде Казорла шта речи? Подли солиден Артета грешка во додавање нема типот Волкот леле каква измена Ремзи директен кривец за голот. Се на добар перформанс освоени 3 бода тоа е најважното :D

Нека ни е честито победата сите беа феноменални!!!!
Шо игравме на крајот 3-5-2?

Истата 4-2-3-1 или 4-3-3- или како сакаш кажи ја,Може и 4-2-1-2-1 :)

Верма лев бек,Сантос крило... ;) Али на моменти се гледаше и ко со 3ца штопери...

Еј Ремзи,не могу више.
Дај да се собереме да го убиеме копилево...Матер му јебем,досега ми има скратено едно 10тина години од животот.

Многу малку ти скратил, уште треба.

Мора да се признае дека Ремзи беше одличен во второ полувреме.

Гибс се пожали на повреда ли затоа го извади ...?!?!

Да,не беше лош, но сепак ако ме прашате мене го убивам без око да ми трепне :)
Се плашам Гибс да не се повреди,истото го вика и за Мертесакер иако изигра 90 мин.Незнам дали ја видовте болната гримаса на лицето и кривењето едно 3-4 минути.

Тоа челото е многу глупав,иако дава голови оваа сезона,џабе е кога е глупав.Гибс слабо центаршутевите денес.

Незнам за вас,али мене Подолски ми станува некако омилен од овој Арсенал.Дури поомилен од Верма :)

Да,не беше лош, но сепак ако ме прашате мене го убивам без око да ми трепне :)
Се плашам Гибс да не се повреди,истото го вика и за Мертесакер иако изигра 90 мин.Незнам дали ја видовте болната гримаса на лицето и кривењето едно 3-4 минути.

Тоа челото е многу глупав,иако дава голови оваа сезона,џабе е кога е глупав.Гибс слабо центаршутевите денес.

Незнам за вас,али мене Подолски ми станува некако омилен од овој Арсенал.Дури поомилен од Верма :)
Хммммм не знам Санти ис д мен во моментов....Подолски е фантастичен и очекувам во брзо време да опне на другата рака тетоважа од Арсенал, на другата нели од Келн има....
Иначе дали запримети моментот кога Подолски му асистираше на Жиру за голчето, кога прославуваа, Жиру сакаше да му скокне на Подолски ,али Подолски го врати на место ко у стил седи бе стоко ќе фатам кила не заебаај.....:pos:

Olivier Giroud: 5 starts; 514 mins; 2 goals; 257 mins per goal; 4 assists; 4 wins; 80% win percentage [best in squad]

Хммммм не знам Санти ис д мен во моментов....Подолски е фантастичен и очекувам во брзо време да опне на другата рака тетоважа од Арсенал, на другата нели од Келн има....
Иначе дали запримети моментот кога Подолски му асистираше на Жиру за голчето, кога прославуваа, Жиру сакаше да му скокне на Подолски ,али Подолски го врати на место ко у стил седи бе стоко ќе фатам кила не заебаај.....:pos:

Не ти викам за тоа кој подобро се покажал,него шо знам и ја некако ептен ме радува да го глеам во дрес на Арсенал,поголем мерак ми праи... :)

А за болдираното,yes :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom