Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
5-3-2 игравме на крајот, со 2 напаѓача, и доста добро изигравме.Нека ни е честито победата сите беа феноменални!!!!
Шо игравме на крајот 3-5-2?
Хахахха неможам да му се изнаглеам на голов......Фантазии
Нека ни е честито победата сите беа феноменални!!!!
Шо игравме на крајот 3-5-2?
Еј Ремзи,не могу више.
Дај да се собереме да го убиеме копилево...Матер му јебем,досега ми има скратено едно 10тина години од животот.
Многу малку ти скратил, уште треба.
Хммммм не знам Санти ис д мен во моментов....Подолски е фантастичен и очекувам во брзо време да опне на другата рака тетоважа од Арсенал, на другата нели од Келн има....Да,не беше лош, но сепак ако ме прашате мене го убивам без око да ми трепне
Се плашам Гибс да не се повреди,истото го вика и за Мертесакер иако изигра 90 мин.Незнам дали ја видовте болната гримаса на лицето и кривењето едно 3-4 минути.
Тоа челото е многу глупав,иако дава голови оваа сезона,џабе е кога е глупав.Гибс слабо центаршутевите денес.
Незнам за вас,али мене Подолски ми станува некако омилен од овој Арсенал.Дури поомилен од Верма![]()
Хммммм не знам Санти ис д мен во моментов....Подолски е фантастичен и очекувам во брзо време да опне на другата рака тетоважа од Арсенал, на другата нели од Келн има....
Иначе дали запримети моментот кога Подолски му асистираше на Жиру за голчето, кога прославуваа, Жиру сакаше да му скокне на Подолски ,али Подолски го врати на место ко у стил седи бе стоко ќе фатам кила не заебаај.....![]()