Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
А после голот на Кош,асистенцијата што му ја напраи Кош на Силва или Родвел кој беше кога токмакот ја промаши цела статива ? Е тоа да влезеше е тек тогаш идев у Лондон со базука :)
--- надополнето: 23 септември 2012 во 23:51 ---
Едит : Незнам кој примети,но капитенската лента му праи проблеми на Артета.Можам да кажам дека 90 % од натпреварот бев сконцентриран на тоа како ќе одигра Артета ко капитен.Делуваше ептен да не кажам уплашено,несигурно...Го нема то лидерство ко со Вермален... Џаст сеинг ;)

Агуеро. :)

А после голот на Кош,асистенцијата што му ја напраи Кош на Силва или Родвел кој беше кога токмакот ја промаши цела статива ? Е тоа да влезеше е тек тогаш идев у Лондон со базука :)
--- надополнето: 23 септември 2012 во 23:51 ---
Едит : Незнам кој примети,но капитенската лента му праи проблеми на Артета.Можам да кажам дека 90 % од натпреварот бев сконцентриран на тоа како ќе одигра Артета ко капитен.Делуваше ептен да не кажам уплашено,несигурно...Го нема то лидерство ко со Вермален... Џаст сеинг ;)
119 паса 94 % успешност 1 воздушен дуел добиен, не гледам тука ништо лошо, добро си ја заврши работата, исто како на претходните утакмици.
--- надополнето: 24 септември 2012 во 00:43 ---
Arsenal's Mikel Arteta is the Top Passer in the EPL with 484 (93%) passes this season

119 паса 94 % успешност 1 воздушен дуел добиен, не гледам тука ништо лошо, добро си ја заврши работата, исто како на претходните утакмици.
--- надополнето: 24 септември 2012 во 00:43 ---
Arsenal's Mikel Arteta is the Top Passer in the EPL with 484 (93%) passes this season

Види ја никаде не реков дека не изиграл добро или нешто слично.Но овој капитен Артета не ми е ментално истиот ко другиот некапитенски :) Бидете сигурни во тоа ;)

Види ја никаде не реков дека не изиграл добро или нешто слично.Но овој капитен Артета не ми е ментално истиот ко другиот некапитенски :) Бидете сигурни во тоа ;)
Нормално дека не треба да биде ментално истиот, кога е капитен треба да биде поодговорен и да биде лидер на теренот. И не можеш да споредуваш двајца капитени, посебно кога играат на различни позиции, секој е различен и различно го практикува капитенството.

Ради икс причини не го гледав прво полувреме али искрено второ (45-75 некаде) како шо играа ќе бев презадоволен и со 1 гол да изгубевме...среќа и сити не изиграа ништо посебно(ма да нашиве беа перфектни во одбрана) и ете еден момент после корнерот изнуден од Санти,Кос побрза од останатите за пола секунда и изедначуваме...неколку секунди подоцна Кос прави маестрална асистенција до Агуеро али среќата на наша страна за подоцна да е на нивна кога Жервињо се најдвит во подобра положба од Казорла (кога изнуди корнер)за шут...среќата кај нив зш кој друг играч од тимов да се најдеше на таа позиција,дури мислам и Пер да беше ќе ја шутнеше поопасно од него челово наше...

И можеби Жервињо да имаше поквалитетен шут ќе беше еден од најдобрите крила во ЕПЛ но мора да сме задоволни со тоа шо го имаме,па единствено го гледам како играч шо ќе напрајт вишак играчи и едино би дал гол доколку му е задача само да ја протнит топката в гол.

Топџии, ќе ви игра Вермален против Челзи бе? Ми треба до вечер да знам дали да го ставам у состав на fantasy пошто нема да бидам во контакт со нет у следните 5-6 дена (а можеби и пошто потајно би сакал да ги пернете :D )

Топџии, ќе ви игра Вермален против Челзи бе? Ми треба до вечер да знам дали да го ставам у состав на fantasy пошто нема да бидам во контакт со нет у следните 5-6 дена (а можеби и пошто потајно би сакал да ги пернете :D )
Рано е уште да се каже, ќе се знае таму накај четврток, петок.
Верувај за малку ни побегнаа овие новиве нафташи, ама нема каде да бегаат овие стариве нафташи, готови се :D

Би требало да игра, минатава отсуствуваше заради грип. Треба да е спремен за наредната

Не го очекував ова од Мурињо
http://redlondon.wordpress.com/2012/09/24/jose-mourinho-i-like-this-arsenal-team-more-than-ever/
“I think Arsenal is coming again. I like this Arsenal team” he said “I know they’ve lost some players but I like the way Arsene is building this team and I think they can be a positive surprise (in the title race)”

“I am not critical (of Arsenal in the past). When you are in the same championship and your teams are rivals in the same City and you play local derbies and cup finals, it is normal that you will have a little bit of a rivalry. But the respect was always there.” he said
“I like this team more than the one from previous seasons despite losing a very good player like Van Persie”

Е веќе вака ми се допаѓа Волчко наш :love:

Јас да бидам искрен потајно се надевам дека нема да го продолжи договорот:icon_lol:

Али сепак мислам дека доколку му се пружи шанса како поофанзивен( читај напаѓач) во ваква формација може да прикаже многу повеќе. Ако нема место за него како напаѓач тогаш подобро е да побараме друга алтернатива на крило.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom