Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Со кого вкрстуваме во лига на шампиони кога ќе ги поминеме жабариве? Кој би можел да ни се најде на патот се до финале?

Треба да има уште една ждрепка, ако не се лажам. Или не сум добро информиран, но мислам дека е така.

Седумка немам видено од првото коло во сезоната 2009-2010 и дебито во ПЛ на Вермален со Евертон.
Не го гледав натпреварот и многу ми е жал, но на 5 различни сајтови го проверував резултатот... ;) Не ми се веруваше :D

Ако викате дека ќе тепаме, ама не заборавајте ние сме Арсенал. Една утакмица не дига во небо, додека наредната не копа во земја. Не викам дека ова ќе се случи ама со нас нишо не се знае.
И јас иам верба дека ќе тепаме ама според оваа статистиката за Сандерленд, нема да биде воопшто лесно.

Абе види, не дека ги потценуваме. Ама и на нив мора да им дојде денот, ако продолжат вака у топ 4 ќе влезат! А тоа ни на Њукасал не му успева и покрај силниот старт на сезоната.

Седумка немам видено од првото коло во сезоната 2009-2010 и дебито во ПЛ на Вермален со Евертон.
Не го гледав натпреварот и многу ми е жал, но на 5 различни сајтови го проверував резултатот... ;) Не ми се веруваше :D
1-6 беше тогаш бе :))
Последна седумка,со Славија Прага домa vo ЛШ :)) пред 5 години...2007ма :) ако добро памтам :D

Али имат фречно 7ки, ехее, Евертон два-три пати, Миделсборо, Спарта и слични. Али, еххх, беа убај времиња, коа во сезона имавме 7ки, и притоа освојуваме титула... :)))

381328_295131110522026_137402556294883_775571_1868199291_n.jpg

:pos:
Малце да се насмееме :)

мијачи дал гол со болтон против престон али неможам нигде да го најдам видеото! :S

мијачи дал гол со болтон против престон али неможам нигде да го најдам видеото! :S
???? Кога играле, ја не гледам такво нешто да се одиграло....

Ако за детево нека остане, да не иде за џабе талентот, барем ќе игра таму....
http://soccernet.espn.go.com/news/s...l's-carlos-vela-open-to-sociedad-stay?cc=5739

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom