Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
YossiBenayoun15 Yossi Benayoun

by Arsenal_ltst

I sign with arsenal,very happy and excited about it,but now my head is only in the game against grecce on friday,thanks for the support.

Што му фали бе на Бенјун како замена? Не е земен за прв тим за замена е, а подобар е од Росицки ако остане здрав.
Е баш и не верувам. Сакав да кажам дека не ни треба уште еден Росицки ама овој е бетер, повреден е 24/7, ќе биде исто како да го немаме

Е баш и не верувам. Сакав да кажам дека не ни треба уште еден Росицки ама овој е бетер, повреден е 24/7, ќе биде исто како да го немаме

А не разбирам што ви пречи? Значи немаме играчи у средина го дадовме Ленсбури на позајмица и ни требаше играч. Земан е на позајмица без пари и има одлично искуство во ПЛ незнам стварно што ви пречи...
И од кај знаеш дека нема да биде здрав? А здрав Бенајун е за мене подобар од Росицки, многу подобар.

Иначе изгледа дека трансферот на Артета пропадна пошто Евертон барале повеќе од 10 милиони

Што му фали бе на Бенјун како замена? Не е земен за прв тим за замена е, а подобар е од Росицки ако остане здрав.

Е да то сигурно, не заебавај Росицки за него е волшебникот од Оз!

ОК секој со своите мислења, немој за 2 месеци да видам да пишувате тооооооооо Бенајун

Tolku najavuvanje i pak ne kupi nisto asalno! neka gi napikaa kronke i venger milionite od fabregas i nasri u gz!!! :S

А не разбирам што ви пречи? Значи немаме играчи у средина го дадовме Ленсбури на позајмица и ни требаше играч. Земан е на позајмица без пари и има одлично искуство во ПЛ незнам стварно што ви пречи...
И од кај знаеш дека нема да биде здрав? А здрав Бенајун е за мене подобар од Росицки, многу подобар.

Иначе изгледа дека трансферот на Артета пропадна пошто Евертон барале повеќе од 10 милиони

Кажи ми кој играч има изиграно цела сезона во Арсенал без да биде повреден? Освен некој од црнциве другите се обавезно аут по минимум 1 месец.
Една повреда на Бенајун 3 месеца аут.
Ама ајде како што кажа на позајмица е земен и можда конечно ќе му тргне во Англија играјќи за нас.

Едино може да пропадне само ако не сакаат да о продадат во последен момент парите не се проблем

Ке доаѓа Артета или не,дај нека не дупе на школо сум сабајле :pos:
--- надополнето: Aug 31, 2011 9:44 PM ---
Update on Arteta after the break

Едино може да пропадне само ако не сакаат да о продадат во последен момент парите не се проблем

Seems Everton did not accept Arsenal's £10m offer, even though #AFC doubled it from Tuesday. Personal terms were fine with Arteta......Moyes doesn't want to sell playmaker this late + Wenger would not go higher. Arteta angry he missed out again after #MCFC offer last year

Шо стана со Хазард?

Moyes: "Mikel informed me that he wished to join AFC. I am disappointed to lose him but the prospect of CL was something I can't offer"

Moyes: "Mikel informed me that he wished to join AFC. I am disappointed to lose him but the prospect of CL was something I can't offer"

Артета пред неколку минути од својата кола влезе во просториите на Арсенал. :)

Seems Everton did not accept Arsenal's £10m offer, even though #AFC doubled it from Tuesday. Personal terms were fine with Arteta......Moyes doesn't want to sell playmaker this late + Wenger would not go higher. Arteta angry he missed out again after #MCFC offer last year

http://www.firstrowsports.eu/watch/68515/1/watch-skysportsnews.html
Само слушај, ништо од ова погоре не спомнаа цела вечер, а верувам дека нив треба да им се верува не на некој што пиша на твитер

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom