Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Тоооооооооооооооо, ајде нека ни е честита победава.....Шчезни :cuc::cuc:, исто и Жервињо, одличен натпревар.....
Судијава беше комедии, ко почна да дели жути, пусти мерак......

Познавајќи го Венгер не верувам да земе повеќе од 1 играч класа штознам така некакко ми изгледа ама да видиме :)

Коментаторот е тежок дебил. Таква напнатост ни комшијата кога ми буши во 9 сабајле ми нема створено.. него, Фабиански може само да пева по интервјуа дека ќе биде #1, како што и реков претходно, Шчежни ни е една од најдобрите работи кои моментално ги има Арсенал.

За играта и се друго не би сакал многу да коментирам, најбитното е што се издржа притисокот и со оваа победа се надевам, ќе не засилат и неколку играчи.

Шчежни ѕвеер!Жервињо исто,мислам дека ќе биде подобар од Насри на таа позиција,дечкото го има насекаде на теренот,нека ни е честито,не биваше ЛШ без нас..

Ако не беше росицки дечки збогум лига на шампиони алал да му ЅВЕР!

Ван Перси и Шчезни сине! :cuc:
Бев напизден на Волкот ама откако го постигна голот малце се смирив.
При крајот на утакмицата Рамзи кривеше нешто, недај Боже уште една повреда.

Овој коментаторов ако го разбрав нешто... божем се наоѓа на струшки вечери на поезијата.

Коментаторот е тежок дебил. Таква напнатост ни комшијата кога ми буши во 9 сабајле ми нема створено.. него, Фабиански може само да пева по интервјуа дека ќе биде #1, како што и реков претходно, Шчежни ни е една од најдобрите работи кои моментално ги има Арсенал.

За играта и се друго не би сакал многу да коментирам, најбитното е што се издржа притисокот и со оваа победа се надевам, ќе не засилат и неколку играчи.
Навистина добар голман, инаку малку ми наликува на Ван дер Сар.

Среќен роденден Зоки, еве ти подарок од Арсенал :D

Најголем подарок би било кога Венгер би го Вратил Денилсон од позајмица :cenzura:

Сега замислете на Венгер да му текне да не купува повеќе засилувања. :D

Венгер: Сметам дека имаме доволно силен состав оваа сезона да се бориме за титулата. Победата во Удине е доказ повеќе дека имаме компатибилен, силен и јак состав.

Ако се случи нешто налик ова, штрајкувам со пост(ови) цел месец :ROFLMAO:

Најголем подарок би било кога Венгер би го Вратил Денилсон од позајмица :cenzura:
Јас искрено мислам дека Денилсон не е некој посебен играч, би било убаво доколку Венгер би испратил 10 милиони евра колку што бара Барселона за Афелај...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom