Фан Клуб: Арсенал

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Тоооооооооооооооо, ајде нека ни е честита победава.....Шчезни :cuc::cuc:, исто и Жервињо, одличен натпревар.....
Судијава беше комедии, ко почна да дели жути, пусти мерак......

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.842
Поени од реакции
499
Познавајќи го Венгер не верувам да земе повеќе од 1 играч класа штознам така некакко ми изгледа ама да видиме :)

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Коментаторот е тежок дебил. Таква напнатост ни комшијата кога ми буши во 9 сабајле ми нема створено.. него, Фабиански може само да пева по интервјуа дека ќе биде #1, како што и реков претходно, Шчежни ни е една од најдобрите работи кои моментално ги има Арсенал.

За играта и се друго не би сакал многу да коментирам, најбитното е што се издржа притисокот и со оваа победа се надевам, ќе не засилат и неколку играчи.

A

Avenger99

Гостин
Шчежни ѕвеер!Жервињо исто,мислам дека ќе биде подобар од Насри на таа позиција,дечкото го има насекаде на теренот,нека ни е честито,не биваше ЛШ без нас..

Член од
24 август 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
Ако не беше росицки дечки збогум лига на шампиони алал да му ЅВЕР!

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Ван Перси и Шчезни сине! :cuc:
Бев напизден на Волкот ама откако го постигна голот малце се смирив.
При крајот на утакмицата Рамзи кривеше нешто, недај Боже уште една повреда.

Овој коментаторов ако го разбрав нешто... божем се наоѓа на струшки вечери на поезијата.

Член од
5 октомври 2010
Мислења
976
Поени од реакции
308
Коментаторот е тежок дебил. Таква напнатост ни комшијата кога ми буши во 9 сабајле ми нема створено.. него, Фабиански може само да пева по интервјуа дека ќе биде #1, како што и реков претходно, Шчежни ни е една од најдобрите работи кои моментално ги има Арсенал.

За играта и се друго не би сакал многу да коментирам, најбитното е што се издржа притисокот и со оваа победа се надевам, ќе не засилат и неколку играчи.
Навистина добар голман, инаку малку ми наликува на Ван дер Сар.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Среќен роденден Зоки, еве ти подарок од Арсенал :D

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.842
Поени од реакции
499
Најголем подарок би било кога Венгер би го Вратил Денилсон од позајмица :cenzura:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.633
Поени од реакции
88.264
Сега замислете на Венгер да му текне да не купува повеќе засилувања. :D

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Венгер: Сметам дека имаме доволно силен состав оваа сезона да се бориме за титулата. Победата во Удине е доказ повеќе дека имаме компатибилен, силен и јак состав.

Ако се случи нешто налик ова, штрајкувам со пост(ови) цел месец :ROFLMAO:

Член од
5 октомври 2010
Мислења
976
Поени од реакции
308
Најголем подарок би било кога Венгер би го Вратил Денилсон од позајмица :cenzura:
Јас искрено мислам дека Денилсон не е некој посебен играч, би било убаво доколку Венгер би испратил 10 милиони евра колку што бара Барселона за Афелај...

Kajgana Shop

На врв Bottom