Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од толку играчи ти го најде Афобе колку смешно од твоја страна баш добро изигра афобе.Афобе изгубен во просторот и времето.
ни сопствениот куп да не може да го освоиме
Не заебавај , баш ништо Афобе не направи ...ни да втрча ,ни да се избори за топка , сосема ништо...сетисе на моментот кога Жервињо сакаше да го проигра .Од толку играчи ти го најде Афобе колку смешно од твоја страна баш добро изигра афобе.
. Се надевам и сезонава што претстојт ќе е таков 
Afobe koj prodori gi imase po leva i desna strana deset pati gi pretrca protivnicite dosta dobro izigra on ama gledam pocnaa malce da sutiraat od daleku dobro e toa mi se sviga inace vtoro poluvreme polosa igra ne sum videl nisto ne napravia posebno koga iskoci gervinho kaput ko makedonija da gi gleam samo edno poluverme igraatНе заебавај , баш ништо Афобе не направи ...ни да втрча ,ни да се избори за топка , сосема ништо...сетисе на моментот кога Жервињо сакаше да го проигра .
--- надополнето: Jul 31, 2011 5:59 PM ---
Росицки како препороден беше денес. Се надевам и сезонава што претстојт ќе е таков
![]()
Koj почнаа да шутираат?Ебуе и Сонг?Се на се имаше само 2 шута итоа кој од кој полош..А за афобе и на мене не ми се свиѓаше како изигра можеби имаше еден добар продор меѓутоа скроз деконцентриран и никако неможеше да се разбере со Жервињо.Afobe koj prodori gi imase po leva i desna strana deset pati gi pretrca protivnicite dosta dobro izigra on ama gledam pocnaa malce da sutiraat od daleku dobro e toa mi se sviga inace vtoro poluvreme polosa igra ne sum videl nisto ne napravia posebno koga iskoci gervinho kaput ko makedonija da gi gleam samo edno poluverme igraat