Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
^ Така е чедо мое... кажи си што ти лежи на срце.))
Ајде по денешниот кикс на Челзи имаме шанси за 2ро место... Обично по навика ако Челзи/Манчестер киксне, и ние кикснеме. Не предвидувам резултат, само нека биде во наша полза.
GUNNERS!
![]()
ovoj covek fali i te kako!!!
WENGER OUTT!!!
Јас мислам дека може...............................................да ја изгуби и последната со ФуламДа дополнам на претходното...
Arsenal's form since the Carling Cup final - LWDLLDDWDDLWLL. That's a team that's broken and bereft of confidence. Qs for the manager too.
If Arsenal lose at Fulham, it will be their worst league record since 1995-96 (in other words the worst in the Wenger era).
Уште мисли некој од вас дека овој тим може нешто?
Се сеќавам, еднаш одамна еден форумџија беше напишал „Ако треба и да не играме толку убав фудбал, само да освоиме титула“.
.
МОј цитат !! Тоа беше летоска коа се расправавме дека арсенал игра добар фудбал ама нема среќа да освои !! и коа им зборев дека како навивач сакам титула а не убава играа ! не ми е битно и интер со мурињо не играше фудбал али тој што е за интер може да ми каже дека интер освоил 3-4 титули у една сезона и дека има у лига шампиони,а ја можам да ќутам !! сите што ме пљукаа дека не разбирам на крај највеке знаев од нив !! знаев кој е шампион,знаев дека арсенал нема да освои ништо, и знаев дека венгер е слаб тренер кој не носи титули со ваква политика,знаев и за формацијата дека е утната арсенал никад не играл со 3 напаѓачи па после ја смени у 4-2-3-1 !!!! ОДИ СИ ВЕНГЕРЕ !! сите овие тука што те бранеа и ти веруваа додека ја те пљукав сеа се истите "глупаци" како што бев ја за нив коа го правев тоа !! Ако мило ми е што вака искочи да играме квалификации !! и испадна дека треба да се купи а не да игра со дрвца !