Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Еден момент мора да нагласам на натпреваров, дуелот на Руни-Вилшир....Руни уште еднаш покажа дека има гнасен карактер и никогаш нема да го почитувам овој играч....Да му ја шутира топката у фаца на Вилшир додека овој лежи на земја, не е начин да третираш колега од репрезентацијата....Затоа Англија како репрезентација никогаш нема да има успеси, никакво почитување меѓу играчите.....

Ќе да беше керик кој истиот тој вилшир го држеше за нога ( со рака ) и не му даваше да стане да продолжи со нападот!!!

Ќе да беше керик кој истиот тој вилшир го држеше за нога ( со рака ) и не му даваше да стане да продолжи со нападот!!!
Стаи се на мсн бе пуси да те поработам малце......:pos2::pos2:

Како прво, во таа ситуација не беа Манчестер во напад, Арсенал беа. Како второ, ван Перси сеедно ќе дојдеше прв до топката, така да глуп потег беше тоа од Вилшер.

И ве молам пишувајте го Вилшер, не Вилшир.

23117.jpg
zp_Picture-2_1238.jpg
zp_Picture-6_709.jpg
23118.jpg

Дресовиве се супер, голманскиот крш, специфично за Најки.

супер е новиов дрес

можам слободно да кажам дека е најубав после 10 сезони - гостинскиот ? не е даден сеуште ?

конечно најки да направат некој дрес поасолен мислам јас - оние од оваа сезона со оние ригите на ракавите заникаде се - така да ова е прогрес во таа област :pos:

за мечот - сања МОМ ? ако не е засрамота , одличен меч . патем утд никогаш не играле вака претпазливо . мечот беше ептен тактички поставен и мислев дека никогаш нема да изиграат така дефанзивно и затворено , претпазливо ко со страв ...

ептен ме бендиса А.А .

форза Арсенал !!

Ќе се радуваме на победите против Јунајтед, а Јунајтед ќе слави титули, тоа е нашата реалност последните 6-7 години... Испуштени шанси против Ливерпул, Тотенхем и Болтон се дел од многуте киксеви.. Во наредното коло Јунајтед ќе ја освои титулата, само ние не им дозволивме тоа да го направат на Емирати...

Ќе се радуваме на победите против Јунајтед, а Јунајтед ќе слави титули, тоа е нашата реалност последните 6-7 години... Испуштени шанси против Ливерпул, Тотенхем и Болтон се дел од многуте киксеви.. Во наредното коло Јунајтед ќе ја освои титулата, само ние не им дозволивме тоа да го направат на Емирати...

Точно така ќе се радуваме за секоја победа, а титулата кога тогаш ќе си дојде.....

Мене па ми е допаѓа овој голманскиот, иако неморале тие линиите толку густо да ги направат. :)

За ова околу знакот, и јас мислев дека ќе го уништат ама ми се свиѓа убаво им стои, па и тоа што е само со бела боја обележан знакот е убаво. :)

Точно така ќе се радуваме за секоја победа, а титулата кога тогаш ќе си дојде.....

Па ако запниме уште малку, можи и Ливерпул ќе ги стигниме... :pos2:

Еве шо вози Ван Перси во моментов

h6c67cwj

--- надополнето ---

http://yfrog.com/h6c67cwj

ПОБЕДА!
ФАЛА!
<3
пс:добри се дресовите,а и голманскиот подобар од оваа сезона што беше.:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom