Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Овој Бендтнер да ојт во Данска дрва да цепит.......тиквар!

Судијава не е нормален, светот ли ќе се сруши ако не помине Барселона понатаму?

Ова е пример како судија може да уништи натпреар, ме потсеќа на Барселона со Челзи, и овој изгледа ќе оди во манастир...

Алмунија го спаси Арсенал, а судијата ја спаси Барселона:toe:

sega vi e jasno koj e koj vo svetot :)
i baknete mu noze na almunia sto pominavte so ovoj rezultat :)

иако не ви значи ништо вие сте морални победници,знаев дека нешто вакво ќе се случи,едноставно мора фарса да оди понатаму мора по секоја цена

Судијава не е нормален, светот ли ќе се сруши ако не помине Барселона понатаму?

Ова е пример како судија може да уништи натпреар, ме потсеќа на Барселона со Челзи, и овој изгледа ќе оди во манастир...

Па и со интер во полуфиналето исклучија играч,ама они се одбранија,па ајде на крај прскалките за вода

Еј молим те немој да провоцираш од авион се гледаше за кого е судијава а нашава игра вечерва беше мизерна, наместо во прво полувреме да тргнеме во напад, ние си дремевме а ивторото исто, а нашава будала Бентднер можеше да биде херој ама тоа е

Па и со интер во полуфиналето исклучија играч,ама они се одбранија,па ајде на крај прскалките за вода

Да, сепак судијата имаше каково такво влијание, сепак Арсенал мораа да играат напаѓачки, криво ми е за Венгер, за најдобар селектор го сметам.

Браво дечки, штета што испаднавме, можеби јунајтед ви се конкуренти, ама денеска навивав за вас!
_48338386_fabregasstill.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom