Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Мора поцврсто во одбаната,во второ(70 минута,ако резултатот уште е 1-2) Шамак/Бендтнер аут, Сонг да влезе да добиеме на цврстина.
Значи досега еден натпревар не поминал без грешка во одбраната кога играле Скилачи и Лорен заедно.Па пичка му матер,јас го гледам тоа Венгер не го гледа.Не смеат да играт овие двајца заедно, еден Виган имаше 2-3 полушанси заради киксовите.
Стегајте се,нема да биде ич лесно.
Аршавин некако се разбуди,нека брцне уште некој :))

Водиме, помалце и среќно али добро е.
Искрено не сум задоволен од играта посебно во првите 30 минути кога бевме изгубени.
Од влегувањето на Вилшир некако ми се посигурни во средина...
а за Аршавин, голема мрза е и делува изгубено како да не му се игра али е играч кој може само со еден потег да даде гол... и покрај голот пак за мене Аршавин е слаб на натпреваров а и воопшто цела сезона...
А што се однесува до чичко Венгер ја претера со 8те измени, не дека не сме квалитетни и со овој состав ама ако не победиме ќе му се удрат од глава тие 8 измени...

п.с. забораив да кажам дека најголемо дрво е Денилсон... еххх да останеше Фримпонг здрав немаше да припари Денилсон до прв тим...

Браво бе Вилшере ,го испровоцира нивниот најдобар играч Нзогбиа и доби црвен,браво дете!!!
Е и сега ако не победиме....Насри да влезе одма!!
И еве 2-2,е курац веќе!
Скилачи...

kreteni kreteniiiiiii

Venger e spremen znaci da prokocka i titula samo za da dokaze deka i ovie igraci gi biva

povlekuem milsenje
idat NAsri i Walkot ajmo sea

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom