Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Честитки за победата ганери, тотално заслужена, надиграни во секој поглед Челзи..

Але, але!!! Ова ни беше потребно, одличен новогодишен подарок! :icon_lol:

Честито победа заслужена одлична игра браво!

Абе ова беше Челзи??Мене ми личеше на Шефилд Јунајтед..:baeh:

Честито победа и од мене.. Сосема заслужено..

Поздрав!

Честито нека ни е победата
Утре водам цела екипа на ќебапчиња,а за Сонг,Фабрегас и Волкот +5 .

Ајде нека ни е честито слатката победа против градските ривали.

Ако некој пројаде гомна за Венгер заслужува бан, а ја одма на игнор го ставам.

АРСЕНАЛ ШАМПИОН!

Џуру ЗВЕР!Без грешка вечерва,имаше некоја мала од Косчиелни али замислете коа ке се врати Вермален у топ форма со Џуру покрај него :vozbud:.И уште да додадам дека до денес скоро и заборавив каква течна игра имавме минатата година со РВП напред,се виде и сега дека неможе Шамак да повлече такаа како РВП,се надевам само да влезе у форма за голчиња :) И секако ЧЕСТИТО ПОБЕДА :vozbud::vozbud:

Ганери честито победа па нека ви се множат ( се до крајот на фебруари и утакмицата со нас ) шала :)

Екстра, може да спиам раат. Респект за фановите на Челзи (на форумов) за честитките, а и до другите фанови.

Аализа покасно или утре

Ај нека ни е честито победава па да ни се множат.Е со ваква игра како денеска може да станеме шампиони :salut::olee:

Лелееееее растур систем.....:je::je: Феноменална игра, сите изиграа на ниво....Топка не примија душичките....Али секоја чест за Венгер што извади таков состав, едино мала замерка што го извади Волкот.....Може умор да беше причина, али мене ми личеше прилично свеж....Тешко да изберам мен оф д меч, ептен закон изиграа сите.....Али еве меѓу најдобрите беа Цеск, Волкот, Сонг.....Нека ни е честита победава и само вакви партии да нижеме....гоу гоу Ганерс:party3::party3:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom