Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Со овој графикот испаѓа дека Џака и Елнени имале слични инструкции од Артета. Не е до нив. Тоа е тоа, пораз, боли. Но мислам дека добра лекција научи Артета што повторно нема да ја повтори. Додуша и поинаков пристап би значело петарда во нашава мрежа. Ех само шансата на Лаказет да се искористеше, друга ќе беше атмосферата.

Sead Colasinac vo Bayer L. - Vo slednite 48 chasa kje se kompletira.
Toreirra vo Madrid zavisi od sostanokot utre megju pretsavnici od Arsenal i posrednik za Atletico.

Osloboduvame kesh za Aouar mislam deka kje dojde definitivno do kraj na nedela, osobeno sho nivniot pretsedatel im dade ultimatum deka max.do petok mozhat da si odat od klubot.

Добар договор, Колашинац е на 150/60к фунти неделна плата, 11м еуро + бонуси, баш фино.

11 мил е грабеж за онакво тенеќе Мора и од некој централен да се ослободат се натрупаа многу. И да по можност од паразитон Озил мада како е залежан тој си уживат не му се брзат него .
Ве читам редовно скоро слабо пишувам и тоа е тоа се работит добро од доаѓањето на Артета најбитно имат некоја визија шо ќе испаднит ќе видиме ја сум задоволен од него со оглед на то со шо располагат од играчи/финансии малце само метлата да мавнит да зачистит и се ќе е ок ја сум оптимист

Добар договор, Колашинац е на 150/60к фунти неделна плата, 11м еуро + бонуси, баш фино.

Од кај ја измкна цифрава бе 150к бил... :D 100k e, што е пак одлично како и да е :D

Toreira 2m pozajmica so pravo na otkup osven ako se ispolnele nekoi uslovi ke bil zadolzitelen :pos:

Не ја гледам логиката да им го дадеме Тореира за ефтина позајмица, а да не добиеме ништо за возврат. Уствари да го замениме Тореира со Елнени.

Жунињо изјавил дека до утре (петок) ќе се знае кој играчи ќе заминат од Лион, и таму да гледаме да не ја посереме работата, на крај без ништо да останеме за ценкање од 2-3 милиони евра.

Па од платата и бонусите ќе се отарасат. Тешко е да извадиш цена на играч кој си го отпишал...

Артета не го бендисува Салиба изгледа, друго објаснување нема

Артета не го бендисува Салиба изгледа, друго објаснување нема
19 години е, ја не гледам лошо во тоа што не го игра. На крај краева и да не го бендисува има време да го среди :D

Салиба само 1 месец тренира со тимот. Потребно е време да се прилагоди на средината. Ако некој трпи од Артета, тоа се Гендузи и Озил.

19 години е, ја не гледам лошо во тоа што не го игра. На крај краева и да не го бендисува има време да го среди :D
Две сезони има во Лига 1, не е дојден од петлиња во Арсенал, ако не може во Лига Куп да игра кај ќе може. Повреден не е 100%

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom