Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Трите наредни лигашки утакмици ни се Евертон и Вест Хем дома и Брајтон у гости, плус Олимијакос и Портсмут во ЛЕ и ФА куп, таман утакмици за правење позитивна серија.
Од кога памтам Евертон ни се пациенти на Емирати, сеа баш отворив да видам, 2013 последно изиграле нерешено...Не би рекол дека Евертон е лесна.
Од кога памтам Евертон ни се пациенти на Емирати, сеа баш отворив да видам, 2013 последно изиграле нерешено...

Ама Артета ни е тренер сега, не ЕмериАма од кога памтиш, Анчелоти не им бил тренер.![]()

Ме интересира, се слага некој со мене дека треба да се откупи Себаљос ако има шанса?
Да видиме до крај, ако остане неповреден, како ќе игра, денес беше солиден, но има изиграно 2-3 добри утакмции засега.
Кога сме кај Себаљос, што им е курац на фудбалериве со оваа најглупавата можна фризура досега измислена?
Повеќе од солиден беше. Ја контролираше средината, на секаде по терен го имаше, ги разиграваше сите, ме потсеќаше многу на Казорла. Едино ради фризурата не би го откупил, ама во тимов секакви фризури се има.

Само мене ништо посебно не ми е Себаљос ?! Ако сакаме да го купиме, Реал сигурно ќе бараат солена сума за него, 40-50 милки за Дани мислам дека се премногу.