Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Дур се чека утре да се сподели и ова :icon_mrgr:

24993389_2036091253294870_407797388378282620_n.jpg

Стариов изглеа страшно следи твитер...
Одма после твитот дека Жиру бил најдобар напаѓач од клупа и одма ете го у прва постава...
Најлс место Колашинац, уат д екшуал фак ?
Монреал стопер... аген уат д фак ?

Едино добро е Вилшер...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Момци едно прашање, за момаков Maitland-NIles реална позиција, има ли потенцијал ау бау.
Фан сум на Арсенал долго време али у последно време не ги пратам баш.

Ќе си го кркнеме и од Мојс ама ај. Ланзини, Антонио и Забалета некако многу лесно се движат.[DOUBLEPOST=1513197282][/DOUBLEPOST]Дојде ред Арнаутович да игра мајтап со нашата одбрана. Која брука одбрана станавме не ми се верува.[DOUBLEPOST=1513198700][/DOUBLEPOST]@Sura ако ја гледаш утакмицава те молам посебно прати го Монреал. Тоа се тие грешки што ги прави со позиционирањето и со поставувањето на телото. Се понаша ко да игра во некоја регионална лига. Се позиционира скроз погрешно, поим нема каде треба да покрива и кога покрива од страна се врти и крева погрешна нога и отвара поголем агол. Не знам што му бидна ама сезонава скроз се губи. Среќа што беше мал офсајд Арнаутович инаку го јадевме прво полувреме од Мојс.[DOUBLEPOST=1513202112][/DOUBLEPOST]На крај едвај спасивме бод :facepalm: Кое дно сме станати, шесто место не завршуваме вака. Напад очај, одбрана швицарско сирење.

Последно уредено од модератор:
Го преебаве добриот резултат со Тотенхем и атрактивната игра со Јунатед со губење четири бода на мизерен начин против Саутемптон (кој го јадеше 1-4 дома од Лестер вечерва и посебно вечерва со В.Хем, уште кога го видов експерименталниот тим јасно ми беше.

Арно шо и Ливерпул не победи, така да уште сме у борба за четврто

Со хамптон не ме чуди што одигравме 1-1, цело време го јадеме стапот таму и играат ко на стероиди против нас секогаш. Ама ваков ВестХем да не го тепаме беше срамота. Толку беше и од класата на Озил кој секогаш кога треба да се притисне за резултат се губи. Озил игра убаво само кога доминираме инаку придонесува скроз за да се надополни сивилото на терен. Санчез не го коментирам веќе, попрво Велбек и Жиру би ги играл пред него. Ако не сака да игра не знам што не го шитне стариот па макар и за кило семки подобро е отколку да биде ко канцер кој метастазира.

Не знаат и никад нема да научат да играат против бункераши со дрталцево, катастрофа сме, од октомври немаме победа на гости, бруки.....

Вилшер беше најдобар на терен.Едноставно мора тој да е првотимец.
Сите ја увидовме грешката со останувањето на Санчез ова лето.Се повеќе мислам дека сите фанови вклучувајќи ме и мене,беа(вме) во голема заблуда и тотално погрешно беше тоа што саквме некои фудбалери од минатото да продолжат да играат за нас,без разлика дали му истечувал договорот или не,а сакал да си оди од тимот,а тие се истите тие кои до ден денес не се омилени помеѓу нас фановите.За тоа што не се омилени меѓу нас сме у право. :D
Kако и да е не дека не беше јасно,но уште една сезона у курац отидена.Искрено ме боли кур дали ќе фатиме топ4 или што ќе направиме со ЕЛ,за лига купот па ич.Дајте фа куп. :zloo: :icon_mrgr:

Немам мотивација да ги следам натпреварите во ПЛ. Ова е исто како една иста серија од 38 епизоди да ја гледаш секоја година. И Меси, Мбапе, Ронално, Рамос и Иниеста да дојдат, џабе, пак истото ќе се случи додека е стариот на клупа.

Немам мотивација да ги следам натпреварите во ПЛ. Ова е исто како една иста серија од 38 епизоди да ја гледаш секоја година. И Меси, Мбапе, Ронално, Рамос и Иниеста да дојдат, џабе, пак истото ќе се случи додека е стариот на клупа.

Буквално истото мислење го делам со тебе. Немам мотив за глеање уопште. Се сменија миљон играчи а истите проблеми се тука. Само Венгер не е сменет... Неможе бе уште у август да си надвор од трка за титула... како сакаш да ти играат играчи ко Санчез, Озил итн... ? Ван Перси и ред други играчи си отидоа ради таа ебана транзиција што ни трае повеќе од 10 години.

Момци едно прашање, за момаков Maitland-NIles реална позиција, има ли потенцијал ау бау.
Фан сум на Арсенал долго време али у последно време не ги пратам баш.

Има ненормално огромен потенцијал али во средина. Лев бек ако го правиме со сила си иба мајката

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom