Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми е јасен старион со измената...
Ивоби цела утакмица топка не прими, он го вади Лаказет и го става Алексис...

Сеа фали уште Волкот да го стави па со 2 играчи помалце да играме...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Лаказет со ништо не заслужи да продолжи да игра.

Добар бод, солидна игра, Ивоби ни сам не знае што правеше во тимот денес.

Лаказет со ништо не заслужи да продолжи да игра.
Да не се разбереме погрешно, Лаказет играше катастрофално, ама у тоа е разликата.
Лаказет играше, макар и катастрофално, Ивоби не.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Реален резултат , штета за Велбек, се надевам не е сериозна повредата

Најкриво ми е за глупиот пораз од Стоук, незаслужен беше, останатите резултати се реални, горе-доле. Важно тргнати ни се од распоред гостувањата на Енфилд и Стемфорд Бриџ уште рано, сега имаме серија „лесни“ утакмици и реално до ноември со Сити немаме дерби дуел, право време за победничка серија.

Elneny kolku i da e dobar za na klupa sepak ne e na ramniste za vo klub kako Arsenal. Wenger go stavat da napravi nekakov balans i da donesit sigurnost vo sredina i ovaj od 7 pasa 5 gi eba...

Ме занима баш кои се тие 3 шанси.
Па Чех напраи поише шанси од Ивоби...

Добра партија изигра Ивоби. Немаше потези за на јутјуб клип ама не правеше ни глупи грешки ниту пак ја губеше топката под притисок. Најдобрата шанса во првото полувреме дојде после комбинација на Ивоби со Белерин. Сосема солидно за играч кој не бил првотимец 3 пати во последните 6 месеци. Мене Џака ми е трн во око у последно време.

Џака освен што упали еден јак шут од 25 метри друго ништо корисно не направи. Ивоби дупка беше цела утакмица. Добар бод извадивме и добро е што не изгубивме.
Челси без оној копукот Коста се скроз друг тим и знаат ферски да играат, поштујем тоа.

Ивоби добро покриваше во дефанзива, ептен назад беше повлечен. Имаше далеку послаби играчи од него, на теренот.

Еве луѓе прва информација за Белград што ми излезе за Звезда - Арсенал

http://ticketplus.mk/SingleEvent/Index/333

50 евра/ 60 евра за билет + превоз не е воопшто скапо, така да одлична прилика ни е ова. Ако излезе друго некое вакво ќе го ставам и тоа.

Еве луѓе прва информација за Белград што ми излезе за Звезда - Арсенал

http://ticketplus.mk/SingleEvent/Index/333

50 евра/ 60 евра за билет + превоз не е воопшто скапо, така да одлична прилика ни е ова. Ако излезе друго некое вакво ќе го ставам и тоа.

Купи некој од тука?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom