Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сериозен ли си бе ?Поарно нека не игра. Озбилно ми се повраќа од него веќе. Нека си поседи годинава на клупа па да видиме кој ќе го побара во јуни.
Имаш проблем да разбереш дека ТИМОТ е поголем од ЕДЕН ИГРАЧ, па макар тоа биле и Анри и Беркамп, не па за факинг Алексис.... би го седнал и јас, посебно кога веќе си кажа јавно дека не сака да игра за Арсенал и дека беше очаен за трансфер надвор од клубот .... не заслужува повеќеСериозен ли си бе ?
Па Алексис у најлоша форма е пак 3 класи подобар од другите играчи...
Дај не ме јеби со вакви постови.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Od kade ova? Jas znam deka ustvari samiot pobara tranafer vo barsa poso imal pogolemi shansi da osvojt LS(sho i bese slucaj).Анри во едно интервју има признато дека плачел кога му кажале дека ќе го продадат во Барселона и никогаш не можел да се помири со тоа дека нема да игра за Арсенал. Тоа е разликата меѓу клубска легенда и лигле што игра за пари.
Не можам да го најдам интервјуто оти го гледав одамна и не ни памтам која телевизија го правеше. За да освои лш избега Виера, Анри не се сеќавам дека побарал трансфер за да освои лш.Od kade ova? Jas znam deka ustvari samiot pobara tranafer vo barsa poso imal pogolemi shansi da osvojt LS(sho i bese slucaj).
А зошто си отиде Анри од Арсенал во Барса ?Не можам да го најдам интервјуто оти го гледав одамна и не ни памтам која телевизија го правеше. За да освои лш избега Виера, Анри не се сеќавам дека побарал трансфер за да освои лш.
Eве некое инфо нешто околу тоа:
http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/thierry-henry-reveals-left-arsenal-5089868

Молим те немој да го споредуваш учинокот на Анри со учинокот на Санчез. Анри замина кога целиот тим со кој што играше беше распродаден и кога Венгер почна со глупавите трансфери и ете си кажал човекот дека се скарале со Венгер поради безидејноста на Венгер. И покрај тоа, најди една ама само една утакмица каде што Анри не дал се од себе, најди кога го уценувал клубот, правел драми и ја расипувал атмосферата во соблекувалната. Се гледаше кој клуб му е во срцето, дури и кога направи кам бек и постигна гол од клупа цел стадион стана за него.А зошто си отиде Анри од Арсенал во Барса ?
Ај да го седнеме Алексис ако не па да се бориме за опстанок сезонава
Sent from my SM-G935F using Tapatalk