Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Габриел 11 го земавме, 10 го продадовме. Мене не ми беше лош играч за замена ама никогаш не фати темпо во ПЛ. Криво ми е само што не го искрши Коста кога имаше шанса и секако веќе добиваше црвен картон.

Out
£15m Szczęsny
£10m Gabriel
£2m Hinds
£0 Willock & Crowley
In
£45m Lacazette
£ 0 Kolasinac

Arsenal net spend £18m

100/150м буџет за трансфери ? :unsure:

Ne znam zoshto go dadove Gabriel, dobro pokrivashe koga beshe potrebno. Ne beshe losh, ne beshe ni perfekten. Za igrac od klupa beshe odlicen. No, ete, mozhebi Wenger kje donese nekoj.

775025046_SM_0248_25D0B48787D17633EFF586CA0C4219C4.jpg
775025046_SM_0536_A4FF9C4D15D15907034B3135E32B5FF1.jpg
[DOUBLEPOST=1503156839][/DOUBLEPOST]
DHmkEtoXkAAo31R.jpg:large

Последно уредено:
Каква е оваа одбрана бе, зар не беше поарно Мертесакер да игра?
Искрено тимот ми делува доста просечно, очајно ни фали 1-2 квалитетни играчи.

Најдобриот светски деструктивец неможе да ни ја разбие играта како што може Џака полувремево.

Ајде второ влага Жиру и ја имаме оваа, посед колку сакаш али слабо со идеи, единствено Озил и Окс знаат да напраат добра акција, другиве ептен слабо, Џака катастрофа прво полувреме, Белерин ќе губи место во прв тим.
Лаказет од тие преку 70% посед, 1 % не го играа, шупчиња, иначе Лаказет си е класа, супер пресинг прави, со Жиру има да ги отвориме!!!!

Никаква промена во играта нема во компарација со ланската.Побрзо нека се враќаат првотимците во одбрана и она најважното-мора да се пазари цм.Катастрофа сме во средниот ред,буквално не ни постои.

Озил ми беше омилен лик кога дојде. Веќе не сакам да го гледам на терен.

Недосуден пенал и сега овој поништен гол, мрш у пичку матер.[DOUBLEPOST=1503167086][/DOUBLEPOST]Мизерија од тим, се по старо, ништо нема да се смени и оваа сезона. Четврто место максимум и тоа ако имаме среќа.

Последно уредено:
Нема потреба од нов штопер, Монреал добро си ја врши работата. Мертесакер најдобро ќе ја набљудува играта од клупа за наредната сезона да биде добар тренер. Белерин може да игра и полушпиц или пак плеј.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom