Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Доста дефанзивен тим, Кокелан и Елнени во средина, Ремзи по крило, баш да видиме што тактика спремил Венгер денес.

image.jpg

Атмосфера[на форумот] како Карлинг куп да играме.

Не мoжaм дa јa глеaм aмa сo тaкa кaтaстрoфaлнa oдбрaнa aкo не ги тепaме јунaјтед... срaмoтa...

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Слабо, во напад очај, Ремзи не можам да го поднесам веќе, како може фиксно да има гарантирано место во тимот не знам, мислев демек ќе му помага на Монреал во одбрана ама ништо, Ивоби и Жиру што поскоро во второ.

Тапа прво, имаме периоди со посед, али само се моткаат. Тео не го видов прво, нека го пушти Жиру нешто од прекин со него да напраиме.
Добро се бранат, ќе биде тешко , али со Жиру ,Ивоби би требало подобро да биде.
Чех одличен, не спаси на неколку наврати.

60% посед, а играме на контри.. Ивоби и Жиру нека влезат.

Тоа што одигравме слабо полувреме одидравме, ама Санчез бе златен како можеше тоа да не го дадеш бе.
Добро е , не сум само јас што не можам да го гледам повеќе Ремзи. Се врати на старата форма од пред 4сезони.
Еј, професионални фудбалери, а не знаат топка да водат, им бега.. . Ремзи, Волкот, Чемберлејн.

Второ Ивоби и Жиру место Ремзи и Волкот.
Дефинитивно Озил треба да се враќа поназад да прим топка и да креира. Вака со Елнени и Кокелан тешко ни започнуваат нападите.

Толку не сум изненаден, најпредвидливиот пораз од сите 38 утакмици во сезоната.

Не ми е јасно што функција има Ремзи второто полувреме, да исполнува квота од 11 играчи на терен?

Хахахахахаха на на на нананаааааааааааааааааааааааа нананаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom