Лапај си трофејче.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хајден ме потсетува на Дијаби по водењето на топката. Ќе го биде момакот, нека му се пружат повеќе шанси. Нека игра пред Артета, добра замена би бил за Кокелан.
Аделаиде асистираше, но денес детето изигра без грешка и дефинитивно МотМ. Само 17 години има, на слатки маки ќе биде Венгер за крилните позиции во иднина.Да, и ја истото го видов. Мислам дека има иднина во екипата за него. Особено, сигурен сум дека Венгер повеќе се радува на асистенциите на младиве фудбалери, како неговата денес, отколку самите да постигнуваат гол. Знае да цени Венгер тимска игра. Нешто што денес Апком го немаше во два три наврати.
Ако мислиш асистенцијата за гол беше на Џеф Аделаидеајсдхајсхдјсахдјкас. Ебате презимињата на младинциве да се прекшиш дур ги изговоришДа, и ја истото го видов. Мислам дека има иднина во екипата за него. Особено, сигурен сум дека Венгер повеќе се радува на асистенциите на младиве фудбалери, како неговата денес, отколку самите да постигнуваат гол. Знае да цени Венгер тимска игра. Нешто што денес Апком го немаше во два три наврати.
Окс ти е класична измена за Волкот, кога нема да му оди на овај. Сега Тео сака да игра малце лево, централно нешто налик Анри. И добар е. Има самодоверба, се гледа. Искрено, од него очекувам да и е топ голгетер сезонава, а и време му е. Добро 8 години е во тимот и освен повреди, од него немаме ништо друго видено. Сезонава заедно со Алексис и Косиелни мислам дека ќе ни бидат клучата 3ка ако сакаме да ја освоиме ПЛ титула.
А позади промаја.Фали уште Гибс на лев бек и ке примаме по 3 на контри секој меч.Жиру и Тео ако врзат 40 меча во сезона, ГАРАНТИРАМ дека Тео ќе има 25 гола, а Жиру 20 асистенци. 100%.
Оливие има добар последен пас, за пред гол, така да, тука ја гледам нашата шанса за згусната одбрана. Тео, се гледа дека има работено на финиш, а гол против Челзи во недела ќе му ја креи самодовербата до максимум. Ако Тео почни жустро, мислам дека ќе си загарантира место во првиот тим.
Епа тактизирање беше денеска. Инаку колку те кошташе картата ако смееме да знаеме?Vi go posetiv denes stadionot..dobar e.. sedistata ekstra..na edno stolce moze dvajca da sedat plus oblozeni so sunger..meraci..ama utakmicata po dosadna zdravjeda zaspas na stolceto
![]()
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Една карта беше за двете утакмици.. 29 фунти.Епа тактизирање беше денеска. Инаку колку те кошташе картата ако смееме да знаеме?