Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Хајден ме потсетува на Дијаби по водењето на топката. Ќе го биде момакот, нека му се пружат повеќе шанси. Нека игра пред Артета, добра замена би бил за Кокелан.

Хајден ме потсетува на Дијаби по водењето на топката. Ќе го биде момакот, нека му се пружат повеќе шанси. Нека игра пред Артета, добра замена би бил за Кокелан.

Да, и ја истото го видов. Мислам дека има иднина во екипата за него. Особено, сигурен сум дека Венгер повеќе се радува на асистенциите на младиве фудбалери, како неговата денес, отколку самите да постигнуваат гол. Знае да цени Венгер тимска игра. Нешто што денес Апком го немаше во два три наврати.

Одлична партија на Аделаид, еден од најдобрите на теренот.Ја гледав на БТ спортс, го утепаа од фалење Мартин Кион и Дејвид Џејмс.

Да, и ја истото го видов. Мислам дека има иднина во екипата за него. Особено, сигурен сум дека Венгер повеќе се радува на асистенциите на младиве фудбалери, како неговата денес, отколку самите да постигнуваат гол. Знае да цени Венгер тимска игра. Нешто што денес Апком го немаше во два три наврати.
Аделаиде асистираше, но денес детето изигра без грешка и дефинитивно МотМ. Само 17 години има, на слатки маки ќе биде Венгер за крилните позиции во иднина.
Исто така треба да се пофали и Габриел, ги стави в џеб нивните напаѓачи.

Ако мислиш асистенцијата за гол беше на Џеф Аделаидеајсдхајсхдјсахдјкас. Ебате презимињата на младинциве да се прекшиш дур ги изговориш :D. Иначе Гнабри повреден е нешто или на продолжен одмор од младинското првенство?

И морат да го пофалам Окс, потсетвит на првите сезони кога ораше по терен и мислам дека ќе е штета ако Венгер го прекомандуват од крило во средњак везист како минатата сезона.

Окс ти е класична измена за Волкот, кога нема да му оди на овај. Сега Тео сака да игра малце лево, централно нешто налик Анри. И добар е. Има самодоверба, се гледа. Искрено, од него очекувам да и е топ голгетер сезонава, а и време му е. Добро 8 години е во тимот и освен повреди, од него немаме ништо друго видено. Сезонава заедно со Алексис и Косиелни мислам дека ќе ни бидат клучата 3ка ако сакаме да ја освоиме ПЛ титула.

Окс ти е класична измена за Волкот, кога нема да му оди на овај. Сега Тео сака да игра малце лево, централно нешто налик Анри. И добар е. Има самодоверба, се гледа. Искрено, од него очекувам да и е топ голгетер сезонава, а и време му е. Добро 8 години е во тимот и освен повреди, од него немаме ништо друго видено. Сезонава заедно со Алексис и Косиелни мислам дека ќе ни бидат клучата 3ка ако сакаме да ја освоиме ПЛ титула.

У Јануари 10 ќе прави.

Izgleda samo na mene ne mi e po kef Teo.Mnogu limitiran igrac mi e.Oks i Sanchez se daleku po sestrani za na krilnite pozicii pa duri i Remzi i Dzek na taa desna strana ako se zeme vo predvid deka Teo ne pokriva vo defanziva koga e na krilo.Ako kupime svetska klasa spic ne gledam mesto za nego vo timot.

Најдобра позиција му е полушпиц, да има некој да му отвара простор ќе се раздава со голови. Жиру е таков играч, но не знаеме колку долго ќе биде фит Тео. Затоа ни треба класа напаѓач.

Жиру и Тео ако врзат 40 меча во сезона, ГАРАНТИРАМ дека Тео ќе има 25 гола, а Жиру 20 асистенци. 100%.

Оливие има добар последен пас, за пред гол, така да, тука ја гледам нашата шанса за згусната одбрана. Тео, се гледа дека има работено на финиш, а гол против Челзи во недела ќе му ја креи самодовербата до максимум. Ако Тео почни жустро, мислам дека ќе си загарантира место во првиот тим.

Жиру и Тео ако врзат 40 меча во сезона, ГАРАНТИРАМ дека Тео ќе има 25 гола, а Жиру 20 асистенци. 100%.

Оливие има добар последен пас, за пред гол, така да, тука ја гледам нашата шанса за згусната одбрана. Тео, се гледа дека има работено на финиш, а гол против Челзи во недела ќе му ја креи самодовербата до максимум. Ако Тео почни жустро, мислам дека ќе си загарантира место во првиот тим.
А позади промаја.Фали уште Гибс на лев бек и ке примаме по 3 на контри секој меч.

Vi go posetiv denes stadionot..dobar e.. sedistata ekstra..na edno stolce moze dvajca da sedat plus oblozeni so sunger..meraci..ama utakmicata po dosadna zdravje :) da zaspas na stolceto :D

1e60400d67df71e4c1837fe5ef976a26.jpg

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Vi go posetiv denes stadionot..dobar e.. sedistata ekstra..na edno stolce moze dvajca da sedat plus oblozeni so sunger..meraci..ama utakmicata po dosadna zdravje :) da zaspas na stolceto :D

1e60400d67df71e4c1837fe5ef976a26.jpg

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Епа тактизирање беше денеска. Инаку колку те кошташе картата ако смееме да знаеме?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom