Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Пак не може да го понижи , прва победа би му била а и овој две титули си зема годинава.

Би го исвиркувале ли Фабрегас на денешниот натпревар?

Оптимиста сум за денес нахајпан стотка се надевам на победа од 1-0, од нивниот рецепт ! :oeoeoe:

Мене ми е само страв оној Иванович да не повреди некој.
Сакам стариот да го напумпа Мурињо и на крај да му подари еден „клуч“ за автобусот. ММЕ не ги мразам Челси толку многу колку што го мразам Мурињо и неговите досадни автобуски тактики, катанаџо среде Лондон.

Full team: Ospina, Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Coquelin, Cazorla, Ramsey, Ozil, Alexis, Giroud

Subs: Szczesny, Debuchy, Gibbs, Wilshere, Walcott, Flamini, Welbeck

Очекуван тим, Метресакер се опоравил, а Габриел го нема ни на ккупа.

Chelsea team to play Arsenal: Courtois, Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta, Matic, Fabregas, Ramires, Oscar, Willian, Hazard

Челзи без напаѓач играат денес

Nema shansa Wenger da go pobedi Murinho nekad. Na taka mi odi. Bez napagac napravija dve 100% shansi, a nie na gol ne shitnavme. Ne znam kako ama posle prvovo mi odi na 0-0.

Рамзи многу влеува во средина и го остава сам Белерин со Хазард.Арно овој уште е на клупа.Мора тука нешто да се менува.Велбек сакам да го видам второ ко крило.

Рамзи многу влеува во средина и го остава сам Белерин со Хазард.Арно овој уште е на клупа.Мора тука нешто да се менува.Велбек сакам да го видам второ ко крило.

Само Тео е за овие.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom