Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Hahahahaha Жируууууууууууууу:brlav::brlav::brlav: Оззззззззил мајсторче , Велбек спиди

Многу грешки на 30 метри од наш гол..

вади го оспина, оти осеќам ќе ја сјебе утакмицава...[DOUBLEPOST=1423315926][/DOUBLEPOST]sudijava e nenormalen

Курињо ли е Венгер ли е :eek: :D
Добро бе па зар толку време му требаше да му се сневиди да промени нешто во пристапот на гостински терен. Толку потенцијални титули изгубени вклучувајќи ја и ланската само заради тврдоглавоста на стариов....:mad:

Ne izdominiraja na sredina. I Kako e mozno i na Santi, i na Bellerin i na Per da ne mu e denot...

Еткинсон ќе не сјебе у второ ќе видите, сеа Начо е на жут картон тотално непотребно.

Иначе Велбек многу ја тупи, нека го смени со Тео у второ.

А и Ремзи исто, многу попросто треба да играме, немора да ја влечат топката.

Белерин слабо покриваше во првите 20 минути,после се подобри. По мене Велбек и Жиру засега најдобри и најзабележливи. Пер и Оспина не се баш најсигурни. Жиру нешто накривува со ногата, можно е да биде заменет второ.

Ne izdominiraja na sredina. I Kako e mozno i na Santi, i na Bellerin i na Per da ne mu e denot...

Санти е избутан лево незнам од која причина, а Белерин некако не е компатибилен со Велбек, ептен не координирани ми се двајцава...

Иначе мислам дека свесно им ја даваме средината.

Белерин нема поддршка од Велбек.Затоа и дува промаја од десно.
Да продолжиме со играва,да се среди десната страна и уште една контра,гол. :)

Санти е избутан лево незнам од која причина, а Белерин некако не е компатибилен со Велбек, ептен не координирани ми се двајцава...

Иначе мислам дека свесно им ја даваме средината.
Svesno se davat sredinata koga odbranata ti e odlicna, nesto nalik so city tekmata. Ova deneska e daj boze da im padne gazot vo vtoro so visoko krenatiov presing nivni i nie da gi iskoristime greskite. A losoto e so nie pravime povekje greski od niv.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom