Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Требаше да бркаме гол разлика, баш за вакво сценариот кога Андерлехт ќе му израмни на Дортмунд. :facepalm:

Болна работа, стигнав да навивам за Андерлехт да тепа кај Дортмунд :shok2:

Ајде Баерн Минхен или Реал сега и да се фокусираме за четврто место.

Можни притивници А.Мадрид, Р.Мадрид, Монако, Баерн М., ПСЖ/Барса, Порто

Второ како изигравме,не ја гледав? Ѕирнав на резултати ного шутеве имале Галатасарај.
Кога е ждрепката?

Монако, Атлетико Мадрид, Реал Мадрид се дел од оние официјални тимови со кои можеме да се сретнеме.
Барселона (ПСЖ), Баерн Минхен, Порто се оние неофицијални тимови кои може да ни се паднат во ждрепката. Нормално, тука ги исклучуваме Дортмунд и Челзи, бидејќи со нив не можеме да се паднеме. Епа бирајте. Јас сум за сите, освен Реал и Баерн. Па и Барса. 50-50 се шансите. 3 екстремно тешки противници, фаворити за титулата оваа сезона. И 3 тимови кои имаме квалитет да ги победиме, особено кога би ни се комплетирала дефанзивната 4ка.

Јас сум за Монако. :D

Второ како изигравме,не ја гледав? Ѕирнав на резултати ного шутеве имале Галатасарај.
Кога е ждрепката?
Единствен шут беше овој на Подолски(голот),главно се браневме. Ждрепката е во понеделник.

Петок ждреб.
Како тоа официјални,неофицијални?

Петок ждреб.
Како тоа официјални,неофицијални?

Па демек утре да завршат мечевите. Да не им ја одземаме шансата на ПСЖ дека може да изненадат утре. :D

Петок или понеделник ждреб ?

Монако, Атлетико Мадрид, Реал Мадрид се дел од оние официјални тимови со кои можеме да се сретнеме.
Барселона (ПСЖ), Баерн Минхен, Порто се оние неофицијални тимови кои може да ни се паднат во ждрепката. Нормално, тука ги исклучуваме Дортмунд и Челзи, бидејќи со нив не можеме да се паднеме. Епа бирајте. Јас сум за сите, освен Реал и Баерн. Па и Барса. 50-50 се шансите. 3 екстремно тешки противници, фаворити за титулата оваа сезона. И 3 тимови кои имаме квалитет да ги победиме, особено кога би ни се комплетирала дефанзивната 4ка.

Јас сум за Монако. :D
Повеќе сум за Порто,редовни пациенти ни биле. Сепак каква среќа имаме со ждрепките најверојатно Баерн или Реал/(Барса) ќе ни ги извлечат.[DOUBLEPOST=1418162416][/DOUBLEPOST]Ќе може некој да стави гиф од ова?
https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/F0...p4?versionId=A85i43P.2YQUmt6OEUQRexLoErSHhIn_

Последно уредено:
Ваууууууу голчиштааааааааааа, бравос, еднаш нема да гледам и ќе почнат евроголови да даваат, пу јазк....
Нека се множат и јас сум за Порто да ни паднат. Досадни се веќе Баерн.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom