Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
На Подолски топка да не му дадеч цел стадион ке го искрши,наплаќа и за Казорла :D

Четврто:cool:[DOUBLEPOST=1414860548][/DOUBLEPOST]БОГ!:cuc:

Овој голманот на Барнли MOTM, шо се не одбрани, иначе секако примаа уште 4 гола минимум, а и среќа имаа, но не доволно.

И точно, Полди направи повеќе како напаѓач него ли Велбек на повеќе утакмици. Јас сеште мислам дека тоа не беше некој трансфер, не ме понесе еуфоријата после неколку негови добри утакмици со Англија и таа со Галата. Он е солиден играч, но тоа е се, не можеше да биде првотимец у Јунајтед, ниту може во Арсенал. Сметам дека и Жиру е подобар играч од него.

Имаме два солидни и различен тип на играчи во нападот, но класа напаѓач немаме, ама затоа го имаме Санчез, а се надевам и Тео ќе се распука.

Прв натпревар сезонава да изиграат ко што треба. Алексис го носи цел тим на грб , али нема везе кад тад ќе се разиграат и останативе....

Овој Подолски само зулум ни праи ебаго, кај ја искрши пречката арно и голманов на Барнли шо му го сопре едниот волеј зошто нова мрежа ќе требаше да се купува... Ај да го продадеме...

Него колку и да ми е мило за Алексис, ипак најсреќен сум за Чејмберс зошто дефинитивно заслужи да даде гол :)

Ke си легнете на брашното за Велбек, полека.

Не генелазирај.
Велбек е просек. Може да не изненади ко Ремзи.Ама скептик сум. :)

Тие 10-тина минути се гледаа со мерак,како ли само не влезе бомбата од Полди ќе ја избушеше мрежата :D не знам што ке беше да погодеше во глава голманот :D
Него Алексис :cuc::cuc::cuc: уште колку пати ќе го користиме ова смајли за него :D
И Окс беше добар,како да сакаше да докаже дека и тој може да игра како Санчез...I like that :D

Честитки,најдобро полувреме до сега.Со 34 шута малку се 3 гола,имаа среќа Барнли. :D

Полди е одличен super-sub и никако не сакам да замине, не е за стартер ама затоа знае да направи разлика.

Ако некој треба да замине од клубот тоа е митското суштество Диаби, кои иако требаше веќе да е спремен и во играчка форма, повторно „уште неколку недели“ му фалат, шо значи не го гледаме и оваа сезона.

Ако нешто му значи клубот, треба сам, без да чека од Венгер, да замине, да ослобди и место за некој друг играч, а не да си правиме филмови дека он ќе ни бидел идниот ДМФ.

Ke си легнете на брашното за Велбек, полека.

Се надевам вака ќе влегуваш и кога ќе има супер утакмици. :)

Мене не ме понесува еуфоријава за Подолски сега, знаејќи ги и другите утакмици. Подолски влезе на 2-0, со целосно отворен Барнли. Го има шутот и завршницата, ама друго ќе беше да влезеше на 0-0. И на Велбек му извадија од гол линија една убава шанса.

Друга работа, уште се бара бе Кембел? Па Саного му фати место на клупа, а некои тука го бараат да менува исход на утакмица.

Се надевам вака ќе влегуваш и кога ќе има супер утакмици. :)

Мене не ме понесува еуфоријава за Подолски сега, знаејќи ги и другите утакмици. Подолски влезе на 2-0, со целосно отворен Барнли. Го има шутот и завршницата, ама друго ќе беше да влезеше на 0-0. И на Велбек му извадија од гол линија една убава шанса.

Друга работа, уште се бара бе Кембел? Па Саного му фати место на клупа, а некои тука го бараат да менува исход на утакмица.

Детето 20минути има изиграно во Арсенал и стално кога влегуваше во игра, внесуваше дополнитела свежина. Сеуште мислам дека е потребно да му се даде шанса. На Парк повеќе шанси му дававме, ебаго.

Покрај добрата игра за прв пат сезонава мерак ми е за Волкот. :)

А и да не летаме многу,ова е Барнли,најлошата екипа во ПЛ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom