Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
0 шутеви во рамки на голот од Сандерлед. Не знам шо треба за да си сигурен при ваква статистика.

Во последно време стварно си нешто дефект. :) :D

Многу ги величите играчите, а моментално не знам кој си ја заслужил високата плата која ја зема во Арсенал. Чејмберс можеби оти игра за 1кг семки. 85% дефинитивно не. На Санчез би му дал и 250.000 неделно.

Ја искористивме грешката на Браун. Без тој момент повторно очајна игра на Арсенал.
Greskata nastana oti kako kuce trca Sanchez I vrsi pritisok celo vreme,na site utakmici

Greskata nastana oti kako kuce trca Sanchez I vrsi pritisok celo vreme,na site utakmici

Затоа викам, како шо реков погоре, 250.000 би му дал него неделно. Заслужи. За разлика од остала багра. Казорла од мој миленик, не можам да го гледам повеќе. Очај е.:facepalm:

Од дегажман штоп на гради и тоа топката се залепи 2-3 секунди. :vozbud::cuc:

Окс почна на Валенсија од Јунајтед да наликува,се нешто на сила пробува да направи и центаршутевите му се феил.

Уште еден гол или ќе се тресеме до последниве 20 мин.[DOUBLEPOST=1414251037][/DOUBLEPOST]Пак повреда за Гибс, хех..

Е Венгер Венгер. Од глава ти се удира не купувањето на нов дефанзивец. Секоја ти чест. Секоја ти чест, ама стварно. :facepalm::tapp:

Вие се ланските победи по 1-0,коа имавме јака одбрана[DOUBLEPOST=1414251118][/DOUBLEPOST]
Е Венгер Венгер. Од глава ти се удира не купувањето на нов дефанзивец. Секоја ти чест. Секоја ти чест, ама стварно. :facepalm::tapp:
Се повреди некој?

Гибс традиционално повреда, Окс нема врска од животот у последно време.

Па може следната ја да играм лев бек ако не,левучар сум секако

Казорла веќе нема душа да трчи а овој чува 2 замени неискористени...

:pos: Циркуз сме во контри[DOUBLEPOST=1414252227][/DOUBLEPOST]:tapp::pos:

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom