Факе
Highbury–the Home of Football
- Член од
- 6 март 2010
- Мислења
- 9.484
- Поени од реакции
- 10.220
cestito pobeda i od mene pa so sreka na kampot :smir:
Шо бе,смени аватар? :tv:
cestito pobeda i od mene pa so sreka na kampot :smir:
Нема гајле за тим како Лејтон. Додека не игра во ПЛ или ЛШ, во ред е. А и очекувам Вермален следната недела да се врати па да изигра некоја поситна утакмица додека се врати во топ форма.Џуру во недела нема да игра, нешто мала повреда имал, другиве сите се океј, очекувам многу голчиња во недела......Ме плаши само тој Скилачи :se_ molam
ма никој нека не игра од овие што играа вчера...Џуру во недела нема да игра, нешто мала повреда имал, другиве сите се океј, очекувам многу голчиња во недела......Ме плаши само тој Скилачи :se_ molam
da da da toa e brat kladba nema beganje od toaШо бе,смени аватар? :tv:
Не се надевајте многу или на прскалки се надевате како со интер? И со интер кењавте исто вака па го примивте писмото од нив ...:smir:дечки ќе ви кажам само едно...Пујол се враќа од повреда овој викенд така да не се ногу надевајте дека нема да игра на реваншот инаку во врска со утакмицата, нека ви е честито победата :smir:
п.с. гледаме се на Ноу Камп, знаете шо ве чека таму
Интер успеаа да ја минат барселона, така шо се затворија во одбраната односно изиграа анти-фудбал, затоа шо имат јака одбрана, а арсенал немат јака одбрана како интер, не играт таква тактика како интер со затворање, така да незнам како мислат да изиграт на кампот. По ова шо го пиша гледа се дека си имаш комплекси од барселона како многу други фанови, ако гледаш реално ќе си признаеш дека интер лани изигра пичкарската а не тука да се фалеш во смисла дека интер се појаки или незнам шо, али да не спомнуваме за лани гледај оваа година. Вие гледајте од Баерн да не испаднете :helou:Не се надевајте многу или на прскалки се надевате како со интер? И со интер кењавте исто вака па го примивте писмото од нив ...:smir:
Шо се секираш бе,го имаме Скилачи“Djourou has a back problem,” the manager told TV Online on Thursday
Мислам дека не е нешто сериозно,ако е, го наебавме.
Лајк лајкСи поиграв малку у Фотошоп па напраив две маички утре ќе одам да си испечатам една мајќе ми...