Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Носете го одма. Дрво е сезонава :D
Таман Фабрегас за Вермален, и вие и ние среќни

Се шушка на твитер дека сме го договориле Ешли Вилијамс како замена за Вермален.

Јоветич на пат за Лондон. И Челзи е во трка за негов потпис. И официјално се збогувал со тренерот, навивачите и претседателот на клубот.

Се шушка на твитер дека сме го договориле Ешли Вилијамс како замена за Вермален.

Јоветич на пат за Лондон. И Челзи е во трка за негов потпис. И официјално се збогувал со тренерот, навивачите и претседателот на клубот.

јас веќе читав дека е договорен трансферот за 8мил.. и ќе зимал 60к неделно
ме мрзи да барам извор

Не можам а уште еднаш да не потенцирам, освојувачите на ЛШ, моќниот Баерн, кој тим беше најблиску до нивна елиминација, кој тим единствен го има победено Баерн оваа година, само Арсенал, малце подобро да изигравме на Емирати и да не ги примевме оние ефтини голови, ех штета.

Премногу не потценуваат противниците, во последните три четири години ги имавме најтешките противници во групната фаза на ЛШ и во сите случаи бевме само на чекор да поминеме понатаму, никогаш не бевме надиграни ниту понижени, за разлика од некои „великани“ како на пример Барса.

Абе како велат, да одпадниме од Шампионот барем. А ние не изгубивме. Фудбалот е суров, понекогаш, но уверен сум дека и нас некогаш ќе ни се насмее среќата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom