Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
63860_151615358206936_137402556294883_233734_3129066_n.jpg

Еве кои.

Немој вака бре,зашто?:smir:

Иначе и јас сакам Челзи да изгуби ама тешко ќе биде,типувам 2-2 :smir:

Кој ќе ви играат како централни дефанзивци?:salut:

Зошто се педери... :)

ма не се ништо посебно добри, башка од оваа сезона некако почнаа да влегуваат во наш филм на нетрошење пари па и клупата не му е веќе така силна како некогаш. само пак ќе ни ги тепаат играчите па ми е страв да не повредат некој, пошто ако некој се повреди ќе треба од трибини да симне, навивач, за да игра,:toe: оти првиот тим е нели веќе 70% повреден. тука се шалев, но доста глупости, треба да им вратиме за лани, и доста ми е да ги гледам како со 2 полушанси ни даваат 3 гола

Како и секоја година, против големите клубови играме со скрпен тим и повторно после поразот на тоа ќе се вадиме.
Искрено, чудо треба да се случи за да извадиме 3 бода на овој натпревар, сепак надежта последна умира.

И јас мислам дека ќе биде многу тешко ама ќе пробаме да ги победиме, иако нерешено би било супер.

Скилачи капитен. Интересно
Зошто мора копилево дин да го води натпреваров не ми е јасно , и така ме нервира зошто ако не направи драма не е жив , да се надеваме дека нема да направи некоја грешка

Одбранава ни е комична. Послаба дури и од минатата година ми се чини. Ебате "засилувањата". :kesa:

Не ми се верува првиот шут во рамки на голот и гол, неверојатно.........
И лани беше вака на крај на прво примивме два гола, ништо не е сменето.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom