Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ТООООООООООООО НИКЛАСССССССССССССССССССССССССССССССС

ТООООООООООООО НИКЛАСССССССССССССССССССССССССССССССС

На тебе ти се спремав да ти вадам цитат од вчера што дискутиравме на темата јунајтед-челзи можеби можеби,ама се спаси...:toe::pos2:

Уффф напната утакмица...Незнам зашто играчиве форсираа толку нафрлувања кога не играше Бендтнер..Можеби требаше порано да влезат Насри и Бентнер, и секако треба да се почне да се форсира Вела повеќе отколку Едуардо..Толку од Едуардо..

И се молат навивачите на другите фан клубови КОИ НЕ ЈА ГЛЕДАА УТАКМИЦАТА, туку само резултатот да не пишуваат коментари од типот: се извадивте итн..

Хахахаааа браво мајсторе!!! Го видовте ли Венгер како се радува бреее!??

На тебе ти се спремав да ти вадам цитат од вчера што дискутиравме на темата јунајтед-челзи можеби можеби,ама се спаси...:toe::pos2:

Ај подсетиме жити се, стварно не ми текнува што сме дискутирале :S :)

А да ги тепавме и Бирмигем што ќе беше...

Еииии ај честито. Таман мислев ќе ме заебе на спортска али Никлас не мислел така :vozbud:

Fulham can stay at the Cottage
Southampton can stay at the Dell
And as for Tottenham hotspur
They can go to hell, to hell
So we'll drink, drink together
In praise of the AFC
Drink, drink together
In praise of the AFC

Уффф напната утакмица...Незнам зашто играчиве форсираа толку нафрлувања кога не играше Бендтнер..Можеби требаше порано да влезат Насри и Бентнер, и секако треба да се почне да се форсира Вела повеќе отколку Едуардо..Толку од Едуардо..

И се молат навивачите на другите фан клубови КОИ НЕ ЈА ГЛЕДАА УТАКМИЦАТА, туку само резултатот да не пишуваат коментари од типот: се извадивте итн..

gunner_mkd напиша:
Утре можеби ќе изгубите ,Арсенал можеби ќе тепа,шансите за тоа да се случи се големи и ќе се изедначиме со бодовите ,а ти тука ми кажуваш вицеви Арсенал немал шанси за титула :pos2:,во најмала рака имаме шанси исто колку и вие ...
:tv:

Што коефициенти ставаш на спортска жити се..
Ставив помали на повише пари.:wink:
Се извинувам за офтопиков. уште еднаш честитки за победата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom