На тебе ти се спремав да ти вадам цитат од вчера што дискутиравме на темата јунајтед-челзи можеби можеби,ама се спаси...:pos2:ТООООООООООООО НИКЛАСССССССССССССССССССССССССССССССС
Ај подсетиме жити се, стварно не ми текнува што сме дискутирале :SНа тебе ти се спремав да ти вадам цитат од вчера што дискутиравме на темата јунајтед-челзи можеби можеби,ама се спаси...:pos2:
Што коефициенти ставаш на спортска жити се..Еииии ај честито. Таман мислев ќе ме заебе на спортска али Никлас не мислел така
Уффф напната утакмица...Незнам зашто играчиве форсираа толку нафрлувања кога не играше Бендтнер..Можеби требаше порано да влезат Насри и Бентнер, и секако треба да се почне да се форсира Вела повеќе отколку Едуардо..Толку од Едуардо..
И се молат навивачите на другите фан клубови КОИ НЕ ЈА ГЛЕДАА УТАКМИЦАТА, туку само резултатот да не пишуваат коментари од типот: се извадивте итн..
:tv:gunner_mkd напиша:Утре можеби ќе изгубите ,Арсенал можеби ќе тепа,шансите за тоа да се случи се големи и ќе се изедначиме со бодовите ,а ти тука ми кажуваш вицеви Арсенал немал шанси за титула :pos2:,во најмала рака имаме шанси исто колку и вие ...
Ставив помали на повише пари.:wink:Што коефициенти ставаш на спортска жити се..