Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Венгер зошто не сака да иде?
- Па кој сака да се расправа со будали! :pos:

Што толку ти е смешно? Или имаш малку постови па ајде да ги зголемиш а?

http://www.tribalfootball.com/arsenal%E2%80%99s-arshavin-we-need-more-players-win-trophies-720871

Место да јаде гомна секогаш како требаат нови фудбалери, нека си ја тренира завршницата зашто оваа сезона игра под очекувањата.

Arsavin u poslednite 2 utakmici ima 2 gola i 3 asistencii . NI koj ne kaza 4-5 igraci rekov golman i bek ! Go kritikuvav Van Persi i drvo go praev zasto bese stvarno drvo i samiot znaes deka utinjase po 7 100 % sansi posle se popravi i ne go kritikuvav togas ! Ako dojde bek sigurno nema da sedi na klupa tuku ke pocinje da go zamenuva galas i galas ke bide edna dobra rezerva i iskusna ! Silvestre i Kembel i taka si odat od leto i treba da se kupat ! i golman sekoj golman so ke dojde ke igra prv tim pred Almunia koj samo penal znae da fati drugo nisto ! sme primile na 31 mec primil 33 gola !

Хахахах незнам самиот дека Ван Перси утињал по 7 100 % шанси, туку знам дека даваше голови и на првата шанса што ја имаше. Али очигледно ти си гледал друг фудбал тогаш, или воопшто не си ни гледал :). И ако е така, како тогаш бил дрво Ван Перси кој "утињал 7 100 % шанси", а сега според тебе не е дрво Аршавин кој утиња чисти голови? Не зборам дека е слаб Аршавин но со таа неспремност( душа нема после секој шпринт, му требаат 5 минути да одмори) и пад во формата ЗА РАЗЛИКА од лани кога ги проаѓаше играчите како сакаше, од каде толку сигурен дека нема да биде на клупа ако се донесат толку нови играчи. И знае дека моментално не е трансфер период, па место да гледа да внесува самодоверба во екипата, он ризикува да ја наруши хармонијата која владее со тоа што изјавува дека неговите соиграчи не се доволно добри, ко да е он класа над нив. Па Фабрегас што е убедливо најдобриот играч во Арсенал, и што е цела Европа заинтересирана за него не си допушта на неколку кола до крај на сезона да дава вакви изјави. И уште три работи што сакам да ти ги кажам. 1. Зачлени се во англиски форуми за Арсенал, ќе видиш дека Аршавин со овие изјави ќе ја изгуби лојалноста од навивачите. 2. Незнам како си допушташ да мислиш дека зборам за предлозите што ги кажуваш ти-бек и голман. Јас разбирам дека треба тоа да се купи во лето, ама ти не разбираш изгледа дека зборам за тоа Аршавин што го изјавува(а таму не пишува бек и голман, туку пишува 3 или 4 нови играчи.)
3. Каде се Челзи и Реал? Објасни ми со нивните милиони што ќе освојат сезонава?

ПС...И да, и Сонг беше камен играч според тебе, заедно со Фабрегас и Вермален нашиот најдобар играч сезонава.

Не се нервирајте,губите на лепота...

И камо џеј зи да не купи него шупаците Кронке или Усманов

Ах....повторно најважната станица се вика Бирмингем....Тоа се чека...

Vo red e toa deka netreba sea da kazuva takvo nesto ali toa so vikas deka nemal pravo za toa so go kazuva si se zaebal ! Normalno deka ke utinja ne mu e toa ulogata be ! Se nerviram koa se zbori loso za ARSAVIN ! pogotovo koa se zbori od neblagodarnost ! Imal i Fabre slabi igri kako so ima arsa !Zatoa koa igra arsavin najdobro ili dava 2-3 gola ili 2-3 asistencii ! Primer: PORTO ! Ajde sea birmingem,nema da mu daeme 3 ta sansa da ne zaebe ! Taa sezona ni zemaa 2 nereseni koa ja izgubivme radi niv !

http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...-begs-Arsenal-make-new-13m-move.html?ITO=1490

Молба од Реми за трансфер во Арсенал :)

Ќе идеме сега, или ќе чекаме на Емирати :):)

http://www.papillon.com.mk/mkd/koncerti/barcelonavsarsenal.html

Сите паметни фудбалери сега сакаат да играат за Арсенал, затоа што гледаат дека сме млад неискусен тим, а глеј до каде стигнавме...
Сите сакаат Венгер да и биде учител... :wink:

Нормално....дека Да....сфатија дека Чоекот може да ги напрај, ѕверови и то е...:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom