Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Значи Тео и Цеск аут 10-12 дена.Нека е толку,да не е повеќе.
Следна играме куп нагости кај Вест Хем,па два натпревари дома,со Болтон заостанатиот и дома со Евертон.
Со игра како вечера,не би требало да имаме некои проблеми.Да се надеваме дека и Венгер ке не почасти со некој солиден напаѓач.:vozbud:

Aaron-Ramsey-Arsenal-Premier-League-PA_2402348.jpg

:vozbud:

Гол од слободен немавме дадено преку две години, Денилсон даде еден, после Цеск и сега Дуду. Тоа во тие 3 натпревари ни даде убедливи победи. Нека продолжат така.

Се надевам дека така ќе биде и со трофеите во 2010-та, потребно е само еден да дојде за да го пробиеме мразот, после исто како и слободните ќе дојдат другите сами по себе. :helou:

Среќна Нова Година и Новогодишни празници
И многу успеси во 2010 година,така едно 2-3 нема да се на одмет

Среќна Нова до сите фанови на Арсенал.
Нека 2010 ни биде исполнета со радост,победи и трофеи.:pipi:

:vozbud: леле леле Ремзи каков гол:vozbud:
Честитки !!! и 2010 само вака и со нов напаѓач во нашите редови:helou:
Среќна нова на сите топџии

Дечки иако не сум ни малку омилен !!!
Еве ви еден поклон од мене за 2010 !!!
Arsenal new boy Wellington da Silva has already scored at Old Trafford !!

Еве и да видите малку за што човече станува збор !!!
#

Комплетиран е трансферот 3.5 милиони !!! позз

ДИАБИ потпиша нов долгорочен договор!!! Ај сега на К.М сите клубови што чекаат ко ламји!:nenene::baeh::pos2:

Среќна Нова 2010 година на сите фанови на Арсенал и се најубаво во новата:smir:

Ајде нека ни е среќна новата година и да продолжиме во ист ритам , да споделиме нови успеси во новата год , да дигниме некој трофеј :vozbud:

Среќна нова година и од мене па во новата година со нови трофеи Поздрав

Дечки иако не сум ни малку омилен !!!
Еве ви еден поклон од мене за 2010 !!!
Arsenal new boy Wellington da Silva has already scored at Old Trafford !!

Еве и да видите малку за што човече станува збор !!!
#

Комплетиран е трансферот 3.5 милиони !!! позз
Ми изгледа на доволно талентиран играч , очигледно според клиповиве приметив е напад ... но нека не мисли Венгер дека овој е шпицот кој ќе го замени РвП !!!
Дечково ќе биде играчиште за 3 4 години , а сега за сега еден искусен и добар шпиц ни е многу потребен .
Среќна нова на сите !:pipi:

Нека ни е среќна Новата година ганери ! Ви посакувам многу среќа и успех на секое поле, да се радуваме заедно на успесите на нашиот клуб, каде што несомнено верувам дека нареднава година ќе го завршиме долгогодишниот пост, и ќе се освои некоја титула
Секое добро и поминете најубаво вечерва :)

Топџии среќна нова година се нај убаво во неа сите желби да ви се изполнат и секако да ни се исполне заедичката желба нашиот АРСЕНАЛ да го видиме на старите добри победнички патеки да реди само победи и трофеи :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom