Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
хахах Зоки ти ја скрши кичмата брат

Браво Македонец за постот...напиши ги и дригите статистики...за среќа Зоки неможе да ти удри бан на форумов :P шала:helou::vozbud::nesum:

Зоки изгледа не си единствен :pos2:

Кај отидоа ваквите мајстории на РвП стварно не ми е јасно?
Кога ќе ми текне на последниот гол против Чарлтон кои спомени буди.

Тука се тој ги чива во него...па секој фудбалер има дел од својата кариера кога е во слаба форма така да не очајувајте премногу ке се врати и рвп

Утре ќе видиме кој е во аут, а кој ќе биде спремен за со Бирмингeм. Досега само Ремзи е повреден (повреда на грбот), Фабрегас имал семејни проблеми - би требало да биде спремен за во сабота.

Важно е да имаме што е можно повеќе фудбалери на располагање бидејќи следуваат 7 натпревари за 21 ден - против Бирмингeм, Аз Алкмар, Вест Хем, Ливерпул, со Евреите (едвај чекам да дојдат на Ешбартон), Аз Алкмар и Вулвс. После следува пауза за репрезентациите.

стварно добра вест со се врака насри а и ме радува шо имаме малце повредени после натпревариве за сп :)

Не фрлајте малер,чекајте утре ке има изјава за тоа дали има повредено некој или не.=)))

gun__1255521688_vermaelen_fabregas.jpg

Fabregas – Why I'm a big fan of Vermaelen

Утре ќе видиме кој е во аут, а кој ќе биде спремен за со Бирмингeм. Досега само Ремзи е повреден (повреда на грбот), Фабрегас имал семејни проблеми - би требало да биде спремен за во сабота.

Важно е да имаме што е можно повеќе фудбалери на располагање бидејќи следуваат 7 натпревари за 21 ден - против Бирмингeм, Аз Алкмар, Вест Хем, Ливерпул, со Евреите (едвај чекам да дојдат на Ешбартон), Аз Алкмар и Вулвс. После следува пауза за репрезентациите.

Ај ако може линк прати за да видам кај пишува за Ремзи затоа што барав на повеќе места нема ништо.

Со враќањето на насри во тимот ќе бидеме многу посилни само да се надеваме дека ќе игра во добра форма

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom