Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај не ми мрси овдека, ако мислиш да идеш против играч на Арсенал кој на овој натпревар беше меѓу подобрите, а и остави душа на терен, боље оди навивај за Сити и дркајго на дрвото Адебајор . Ти овдека ми се најде паметен па ќе солиш памет .
Не би ти препорачал да пишуваш во фан клубов поради настанатата ситуација деновиве.Честитки за добро пружената партија дечки..:smir:
Кажав и во нашиот фан клуб..победија посреќните
Не ме нервирај бе кретену еден, кое мислење имаш ти бе а? не ме терај сеа да ти редам овдека лоши зборови затоа трајси и биди позитивен . Ван Перси поред тројца ОДЛИЧНИ дефанзивци на Манчестер се справи одлично, напраи неколку шанси, добар пас, добро градење, кој кур сакаш ти? Ај не ми вракај молимте, ко си немаш појма од животот, па камоли од фудбал!Џабе само ќе си разменуваме погрдни зборови тоа е твое мислење и го поштувам затоа поштувај го и ти моето...поззз
и секако титулата е наша сезонава ако имаме среќа како денеска што имаа лепешкиве :smir:
НЕ СИ ДОБРЕДОЈДЕН,ФАК ОФ!Леле каква игра прикажавте![]()
Навистина играте најубав фудбал во светот :helou:
![]()
Procenete dali ima kontakt za penal ili ne.
![]()
Procenete dali ima kontakt za penal ili ne.