Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тиња игра од двете екипи, но 1:0 e за вас...Секоја чест за Аршавин:smir:

а бе некој стрим ќе ве молам, ова на зулу ништо не можам да видам премногу кочи сликава......

en.png
17:15 GMT | Manchester United - Arsenal
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4 Link 5

Само Сонг да се смире да не направе некој поостар старт, го опомена судиата дека наредниот tackle ќе биде картон... и вп ама е нервозен у пм. И уште една забелешка теренот е за никаде посебно на центарот, незнам дали приметите двапати на аршавин еднаш на гигс и на карик му застана топката и а изгубиа после тоа ... со среќа у второ и се надевам на победа:helou:

Ајде ајде, вие случајно да не имате некоја игра-ве молам воздржетесе од вакви и слични коментари
68% посед на топка има манчестер
Арсенал има шутнато само 2 пати
али тоа е тоа 0-1 на поштен начин

Секоја чест. Само така да продолжите. Се надевам дека на крајот ќе се радувате на победа.

Мора да се опорави играва , ама највеќе треба да се опорави Судијата ... Жолти летаат за нас ко од заебанција :jaj:
Второ очекувам Сонг да биде променет ... и исто така очекувам Дуду да биде внесен во игра :pipi:
Се на се 2-0 победа си очекувам... доволно ќе ни биде а? :pipi:
Па со среќа и второво полувреме

На 68 натпревари по ред сте победувале кога сте давале први гол. Очекувам таа бројка да се зголеми по натпреваров со Манчестер. :smir:

Ццц ме разочара судијата...на Аршавин чист пенал не судеше сега ова го суди...абе ајде бе педерска работа.

Судија педер леле...И Ван Перси што утна леле..Катастрофа е во напад

Не ми се гледа бе...никогаш не сум бил навивач на Арсенал ама ова е пеза...со подарен пенал и автогол педерите ќе победат :facepalm1:

Абе бегај бе да ти ебам играчот еднаш ке растури све друг пат ке ја поебе утакмицата

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom