Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За секој еден фаул што го направи Колдвел.... еве му Резултат :baeh::baeh:
Арсенал 2.... Селтик ... НУЛА :helou:

Како прво - Честито нека ни е победава.... многу тешко е гостување кај Селтик и после Нотингем ние рушиме традиција ... БРАВО ...
Одлична игра на цел тим само малку Арша се изгуби ... некако не се снаоѓаше во пасовите и комуникацијата со соиграчите.... и Бендтнер имаше 20 30 минути кога го немаше ...
Сонг - Играч на натпреварот :pipi:

Честитки за победата одлично...:helou: ве очекувам у Л.Ш

Abe nie sekad sme rusaci na rekordi...Kako u PL posleden poraz na Man Utd bese arsenal pred nekoe vreme posleden gol so mu dade na Van Der Sar bese nasri...Togas koa imase 10 natprevari bez primen gol na Van Der Sar...Celzi posle porazot od Arsenal na Stamford Bridge nema poveke izgubeno doma i taka..Uste da butneme pette godini bez titula u PL i nikad tutula u LC

нека ни е честито победа и супер игра на мајсторите само бентлер малко забегуваше

odlicno cestito neka ni e pobedata i plasmanot vo grupi vo LS

P.S pozdrav do site od zokiarsenal

Одлична победа контрола врз играта и два погодоци. Одличен резултат.

Сонг играч на мечот едноставно секоја топка ја исече не помина човек покрај него.

Само напред да продолжиме вака со победнички ритам

:olee:

Ајде нека ви е честито од мене ги прегазивте особено Сонг.:pipi:

4-3-3 Wenger konecno ja pogodi formacijata :), gallas-inzagi ,diaby vleze napravi eden poteg i gol dadovme :),tako vas volim :) a ne po 100 sansi i na kraj 0-0:uvo:

4-3-3 Wenger konecno ja pogodi formacijata :), gallas-inzagi ,diaby vleze napravi eden poteg i gol dadovme :),tako vas volim :) a ne po 100 sansi i na kraj 0-0:uvo:

Ама и овој пат имаше многу шанси посебно првите неколку минути во второто полувреме... и некако според играта заслуживме многуповеќе...ама 2-0 на гости кај Селтик е нешто што може да се сонува :pipi:

Честито нека ни е победава.
Без никаква искомплексираност заради неосвојивост на Celtic Park, се влезе на овај дуел. Вечерва се докажа дека резултатот против Евертон не бил случаен.
Заслужен триумф, браво момци- следен...? :)

Честитки за победава..2:0 одличен резултат,на домашен терен помирно ке одиграте нема да бркате резултат..:salut:

Честито нека ни е новата победа и да ни се множат само победи сезонава а со победите се знае до што се доаѓа да трофеи
одлична игра од целиот тим одлична предност за на Емирати и мислам дека сме веќе во фазата по групи по денешната победа на исклучително тешкиот натпревар на кои домашните фудбалери имаа одлична подршка од своите фанови

следна жртва ни е Портсмут на домашен терен во сабота во 16 часот...поззз

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom