Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе кажувајте каде ќе ја даваат утакмицата

спортклуб (србија) не ја фаќам некоја др. кажувајте

Одлично играат Арсенал, веќе е 2 - 0. :wink:

Wilshere и Eduardo стрелци на двата гола. Заврши прво полувреме.

Луѓе таква игра не сум видел од арсенал незнам од кога... играат едноставно неверојатно посебно вилшер и едуардо...вака ако играат цела сезона мислам дека ќе биде добра сезона пред нас...само мислам дека одбраната треба да биде поагресивна...вилшер е стварно голем талент...има само 17 години а игра како професионален игреач

Луѓе таква игра не сум видел од арсенал незнам од кога... играат едноставно неверојатно посебно вилшер и едуардо...вака ако играат цела сезона мислам дека ќе биде добра сезона пред нас...само мислам дека одбраната треба да биде поагресивна...вилшер е стварно голем талент...има само 17 години а игра како професионален игреач
Многу добра игра од страна на Вилшер, исто така оваа утакмица ја гледа и Капело Вилшер го привлечува неговото внимане:vozbud:

И мене исто....мислам дека ке биде добро засилување...И лани имавме обиди за него, ако не се лажам....

А на Сител најавуваат дека ке пренесуваат по 6 утакмици од коло....

Сабота 13-45, Сител
Сабота 16-00, Сител
Сабота 18-15, Сител3
Недела 13-00, Сител3
Недела 14-30, Сител
Недела, 17-00, Сител

Лигата на Шампиони и најинтересните натпревари од ЕПЛ...исто така на Нова Тв.....Така да нема причини за загриженост, каде ке гледаме ЕПЛ....Исто така тука е и српската РТС, каде даваат преноси....

а и за сонг немам зборови игра феноменално ... а посебно сега во одбрана кога го ставија

прекрасна акција одли4ен гол на вилшер уште еднаш покажува колку е талентиран

А траоре ќе биде голема конкуренција за клиши

За денешната и вчерашната игра на Арсенал можам само да кажам:bravo::bravo::aplauz::aplauz:
Бај д веј, од кај ви е Милер....детето е феноменално!!!

За денешната и вчерашната игра на Арсенал можам само да кажам:bravo::bravo::aplauz::aplauz:
Бај д веј, од кај ви е Милер....детето е феноменално!!!

не е милер...Мерида е...мислам дека е од барселона или реал

не е милер...Мерида е...мислам дека е од барселона или реал

Ова му е трета сезона кј нас.
Играч до средниот ред. Левак. Доста преспективен сепак.

Инаку за утакмицава што да каем?
Вилшер :pishtoldz
Се радуем многу за него што даде два гола. Ги заслужи. А пак исто така и за Дуду се радуем. Страв ми е да го гледам кој игра. Фантастичен е.

бтњ... освоивмо нешто, а ? :pos:
Па нака ни се множа ваке купоој, пехарчиња. Па да даде господ и за премиер лигата да славимо.:helou:

ајде нека ни е честито емирати и да не завршиме само со него оваа сезона барем уште два ако не повеќе

Yeah.. :) pocnavme da gazime.. daj boze celata sezona vaka da ide

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom