- Член од
- 13 мај 2008
- Мислења
- 139
- Поени од реакции
- 2
Знае некој кога ќе биде извлекувањето за четврт-финале карлинг куп?
31 oktomvri
http://www.carling.com/carlingcup/draw/
ode fabijanski pak na 3 nedeli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знае некој кога ќе биде извлекувањето за четврт-финале карлинг куп?
Росицки од 3/4 дена стана 2 недели у пм.Ај нека се опорави веќе у курац.Страв ме фаќа.Венгер напиша:“Also Wilshere (ankle), Walcott (knee), Denilson (back) and Rosicky (knee) will not be back for the game at the weekend. But we did not lose any players from last night.”
Да.
Росицки од 3/4 дена стана 2 недели у пм.Ај нека се опорави веќе у курац.Страв ме фаќа.
Да.
Росицки од 3/4 дена стана 2 недели у пм.Ај нека се опорави веќе у курац.Страв ме фаќа.
Немој такви муабети бе.Ке му продолжат договорот на Томче и ке гази се пред себе.Не е 40 години да неможе да игра.=))
Па и РвП се мачеше со повреди,ама некако се оправи претходната сезона,а и оваа добар е(пу пу,да не го урочам=)).
Па 2 натпревари не играше,и 2 нерешени.До него ке е.=)) Човекот капитен на Чешка,искуство колку сакаш,уште да си го врати шутот...и ке гледаме бомби од 30 метри.xD
Sto e tolku daleku be?Pa samo da nema nekoi si teski povredi,mislish nema da si ja vrati formata?Брат и јас така сакам да е али реалноста е далеку од тоа. А за то шо викаш дека е капитен на чешка ме изнасмеа :pos2: капитен али само кога е ФИТ.
Sto e tolku daleku be?Pa samo da nema nekoi si teski povredi,mislish nema da si ja vrati formata?
Dudu mozese,toj nemoze?Ne diskriminaraj taka
Idi 2 godini i nazad ke vidish so pravese Tomas..a veruvam i deka povtorno ke pravi![]()
И шо ако си имал постери бе? Не се фали =))).Седи ни ми кажувај за пред 2 год кога имам Постери по собава уште во дортмунд кога играше. Ама од секогаш беше стаклен али ова сеа му прерасна во хроника со повредиве