Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ешли Кол: Се надевам дека Сити ќе завршат пред Арсенал

“Тука ги имаат и Стивен Ајрланд, Шон Врајт-Филипс, Робињо, Адебајор и Кралос Тевез. Тоа се се добри играчи. Ќе биде навистина тешко за нив, но тие може и да успеат. Никогаш не се знае.“
“Се надевам дека ќе им успее. Имам добри пријатели таму и се надевам дека ќе успеат во тоа и ќе завршат пред Арсенал.“ - заврши со насмевка Ешли Кол кој е на припреми во Пасадена Калифорнија заедно со својот тим.

Диаби е нешто расположен за разорни таклови па предлагам да го пуштеме против Челзи да му ги скрши двете нозе. :vozbud:

Богами да му го пуштиме Диаби... и ја сум за тоа :pipi:
Иначе зашо вака збори него ќе му се врати и нема нас да не исфрлат туку Челзи ќе бидат исфрлените :baeh:

Ешли Кол: Се надевам дека Сити ќе завршат пред Арсенал

“Тука ги имаат и Стивен Ајрланд, Шон Врајт-Филипс, Робињо, Адебајор и Кралос Тевез. Тоа се се добри играчи. Ќе биде навистина тешко за нив, но тие може и да успеат. Никогаш не се знае.“
“Се надевам дека ќе им успее. Имам добри пријатели таму и се надевам дека ќе успеат во тоа и ќе завршат пред Арсенал.“ - заврши со насмевка Ешли Кол кој е на припреми во Пасадена Калифорнија заедно со својот тим.

Диаби е нешто расположен за разорни таклови па предлагам да го пуштеме против Челзи да му ги скрши двете нозе. :vozbud:
Копилето си останува копиле...Незнам само кој уште му прави интервијуа на ова копиле алчно кое и мајка роџена би продал само да мозе да зема повеќе пари...Не се секирајте за неговите изјави , и лани сите викаа дека тотенхем ке е пред нас па на крај не беше така..

За неколку минути ја очекувам изјавата на Диаби..
Се надевам дека не следната утакмица со Челзи нема да го убијам Ешли кол и дека ке има среќа и ке помине со полесна фрактура и пауза од една година....:vozbud:

Се шпекулира дека Венгер бил заинтересиран за од пред некој ден Најмладиот играч кој заиграл на официален меч за прв тим... тоа е Mauricio Baldivieso од тимот на Аурора од Боливија . Првиот настап за првиот тим на Аурора го имаше со само 12 години.
И уште една причина зашто Арсенал е печен клуб занего... на првиот меч тој се здоби со несериозна али сепак повреда...:toe:
еве го клипот од неговиот прв деби меч :helou:

article-0-05CF5010000005DC-710_468x589.jpg
:nesum:

Ne e fer sto im gi kupuvame mladite igraci na drugite timovi:):)
Mesto da se kupi nekoj poiskusen toj 12-godisen:toe::toe:

Хунти - одлична вест ...дајбоже да дојде
Цана- Исто така... ако не потпишал сега кај нас е редот...ајмо.!
Венгер- Не смее да си игра со навивачите и со играчите и повторно да не купува :toe:

Не ми се верува... повторно иста прича... ајде сега и Хунти да си замине а и Чамак и да останеме и без Шпиц а незнам сега буквално веќе Поим немам што ќе правиме за ДМ...:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom